Koga bev na vtor skrining go pokazaa no slika ne mi dadoa mozebi zatoa sto ne pobarav poradi toa sto mislev deka sami ke mi izvadat ..
Zdravo na site preporacajtemi dobra opremena ginekoloska ordinacija za 4D eho , stvarno dobro da se gleda cisto, i kolku kosta privatno ? Blagodaram
Ако сте од Скопје,ви ја препорачувам ординацијата Коруноски Мвр. Одлична опрема имаат. 23+4 овде поголемко е и убаво се гледа (очиња,носе,усте) многу убави слики имам од таму.
Димчев има убаво ехо, доста убави сликички и видеа имам од таму со второто (носев усб и ми стави и кратки видеа). И кај Афродита во Ремедика сега убави излегоа, ама пак зависи позицијата на бебе... Инаку вака најдобри слики што сум видела, има од кај др Органџиски.. но тоа ти е Штип. Мислам тоа кај нив е дури и 5Д.
Ваљда она и Афродита истото ехо го користат во Ремедика. Дека во просторијата каде Афродита ме гледаше има слика од Симонида
Ехото е правено во Мвр Коруноски Др. Пале, со картони работат, многу добро ехо имаат можеби и најдобро, одев паралелно и систина ама немам добри слики од таму.
И јас сум матична кај Пале најквалитетни слики вадат. Сега чекаат ново уште пософистицирано ехо да им стигне.