Леле што убаво ви се гледаат. Мојава цурка цела бременост лице не и видовме,така вешто се крие,се и се рацете пред лице,никако да ги тргне.Ајде уште малку па во живо ќе ја видам
Исто и јас на мојава како твојата не се покажува сака да не изненади али што викаш уште малце па во живо ќе ги видиме
Ова сликче ми го дадоа пред 1 недела кога во паника појдов заради тоа што не ја осеќав убаво па докторката набрзина го сликна лиценцето тука можам да и го видам лицето само вака....толку толку цела сум радосна хаха душичка мамина
Не се трудат докторите на третиот скриининг да го видат лицето. Не случајно на вториот скрининг треба да се виде за да се согледа дали има некои аномалии.
И моево исто... само со рачињата пред лице, не сака и не сака да се покаже. На последното ехо само увцето го видов, цело се изврти. Ѓубренце мало.
Ова беше најголемиот успех Спојлер: Втор скрининг Ова претходно Спојлер: 17та И толку. На наредните прегледи си рече доста ти беше, ќе се видиме здравје
Хаха,срце какво е. Кај тебе барем колку толку се гледа нешто,кај мене госпоѓицата цела е скриена,само ќе ѕирне со по некое уво или образ.
Ооххј, па зарем стварно, сега се разочарав. Димчев ми рече кога ќе во дојдам 31ва недела, ќе сме направеле уште некоја слика со фацичка.