Како да не се заљубиш? Види ја ❤️❤️❤️ Еднаш се намести на втор скрининг и веќе не. Последен пат во плацентата му беше напикано лиценцето Се мачеше докторот да го фати, барем под некој агол и на крај крена раце, рече 'ќе го видиш кога ќе се роди'
Bogami srekja shto otidov oti inaku neznam kako ke se pomineshe mesecov, vaka sepak polesno se dishe, ama pa i oni pa se pravi li kontrola na 1 mesec? Ako veke nemoze sekoja nedela barem na 2 nedeli radi psiha haha
@Bebe2021 ооо колку убаво си ужива бебка во мешето на мама. Читај што вика 'мамо не се грижи, јас сум добро'.
Of ti blagodaram, kako ubavo si mi napishala, kolku smiruvacki, kolku optimisticno, jas se rastopiv od srekja, dusha ubava neka go cuva Gospod samo zivo, zdravo bebe ubavo toa.
Ги чува Бог сите мајки и сите чеда. Гледај каква сила имаш. И тек ќе видиш уште колку повеќе ќе имаш. Сила и љубов за какви не си знаела дека постојат. Само опушти се, немој да го стресираш тоа малечко сонце, сѐ е во ред и сѐ ќе биде во ред. Ти си му сѐ! Чувај се и чувај го!
Da si ziva, zdrava i od Boga blagoslovena! Se shto ke posakas Gospod da ti dava, mnogu ti blagodaram! Ke bide dobro, ke pomogne Gospod!
Па кај мене уште во 13 недела се гледаше дека е машко, ама може и да грешам сега. Какво и да е, нека ти е живо и здраво. Чувај се и не се грижи, сѐ ќе биде во ред.
Нема врска,еве и моето е машко па се виде едвај во 19+1 ,сепак најбитно е да се здрави и прави ,полот не е толку битен иако сите си имаме по некоја желба. Господ да ни ги чува бебушките и нас
Ahaa taa poradi nedelite mi pishala zensko deka misli, jas pa mislev nekoj parametri, gradba, neshto takvo deka go pokazuva polot, inaku vo 12 nedela bese so grbce svrteno ne se gledase a sega na urgenten doktorkata ne se ni trudese toa da vidi, gledase da me smiri deka se e ok, moze si mislese i deka znaeme pol shtom ne prasuvame. More kakvo saka neka e samo neka se rodi zivo, zdravo, pravo, maz mi naviva za devojce pomili bile, jas navivam zivo, zdravo ama poveke nakaj mashko.
Haha potseti na mene I soprugot, toj sakase devojce, jas masko, mislam vo 13 nedela mi rece doktorot devojce I malce se razocarav.. I vo 19ta I 22 nedela mi potvrdija.. Samo neka se zdravi i zivi se ostanato e nebitno
Taka e samo neka go chuva Gospod i neka se rodi zivo, zdravo, tolku vreme e chekano pa i ushte da baram od Gospod pol da mi pogodi e mnogu neblagodarno. Neka gi chuva Gospod samo i shto povekje da se ragjaat bebinja