При интемен однос без кондом, вашиот партнер свршува внатре или надвор Баш би сакал да ги споделам вашите искуства во врска со ова тема Благодарем
лесно прашање вагинален секс на стомаче се разбира анален секс најубавото за мене се разбира каде ако не внатре а со оралниот секс нема ејакулација нема шанси такво нешто со жена ми
И мене ме стави во мисли со овој коментар! најверојатно сакаше да каже дека никогаш не остануваат само на орален секс, сакам да кажам преминуваат и на друг секс (вагинален и анален) па ејакулацијата е или на стомаче или вантре <<<< како што си се изјасни самиот тој! ај ќе почекаме да ни објасни подетално! може грешка ми се претпоставките!
Изгледа муабетот му беше дека не и свршува на жена му на лице Или можда не дозволува да му пружо таа орален?
ИСКЛУЧИВО надвор!!! Внатре во брак кога ќе сме, дотогаш не ризикувам Не ме ни интересира како е да сврши внатре, секоја радозналост може да не направи мама и тато. Не фала
Девојки а тие што пиете апчиња за контрацепција, дозволувате да ви свршува внатре? Чисто ме интересира.
Па јас знам многу што ги пијат а сепак не свршуваат во нив. Затоа сакав да прашам дали овде има некоја што го практикува тоа.
А ги имаш тие прашано зашто тогаш воопшто ги пијат!?? Ајде нека ме просветлат и мене малку,може сум од постарата генерација,онаа позаостанатата Значи тогаш ги пијат од бес,од што имаат желба во мала мера да им се пореметат хормоните,од причина што повеќето од другарките ги пијат па и тие...Тие се за заштита од несакана бременост и нормално се пијат за тоа...Друга причина незнам се надевам ќе ти кажат па ќе ме просветлат и мене позаостантата
Еве да кажам и јас како една од малку понезаостанатите. Јас ги пијам за ,,не дај Боже,, значи ми е страв од забременување...... од предсемената течност или пак некогаш да не се занесеме и ,,забегаме,, или пак ако имаме во брзо време однос еден па друг........., а сепак ми е страв од тоа дека за некое време умирале сперматозоидите во каналот кај мажот и.т.н. Значи, јас сум од тие кои не дозволуваат свршување ,,внатре,, , а сепак пијам контрацептивни пилули!
А ги имаш тие прашано зашто тогаш воопшто ги пијат!?? Ајде нека ме просветлат и мене малку,може сум од постарата генерација,онаа позаостанатата Значи тогаш ги пијат од бес,од што имаат желба во мала мера да им се пореметат хормоните,од причина што повеќето од другарките ги пијат па и тие...Тие се за заштита од несакана бременост и нормално се пијат за тоа...Друга причина незнам се надевам ќе ти кажат па ќе ме просветлат и мене позаостантата [/quote] Затоа што некои девојки се плашат од забременување од предсемена течност, или немаат доволно доверба во партнерот некогаш да не му се "испушти" малце внатре. Ете затоа. Боже