Абе добро нормално не се останува бремена од предсемена, али понекогаш да се "испушти" може Биле пијани, се занесле итн. Вака и да се деси знаеш заштитена си и нема гајле.
Не знам за тебе, ама знам други два позитивни примери ! Така што кога се работи за моето тело, а во случајов се работи ги си пијам и не давам внатре! Никако хахаха
Тогаш се тие феномен!! Да не одам офф топик, ама извини чудно ми е да слушнам дека некоја па дури и две останале трудни од предсемена течност Нели природата налага од сперма,ама од предсемена течност бебе Супер од сега ќе се обидувам со таа предсемена течност,бидејќи очигедно со семенава не ми оди,скарани сме нешто!!
Практички гледано, се забременува од сперматозоид, за кои Децибел кажа дека ги има многу малку во предсемената течност, но СЕПАК ги има.
И јас имам позитивен пример за предсемена течност (не јас лично), некои жени можеби можат побрзо да забременат, не значи дека кај сите е така можи се шансите 1:1000 ама има и такви примери
Имам неколку пати внатре ама со кондом иначе НЕ убаво е чувството заедно да го доживеете оргазмот, нема ништо поубаво ама дури не го провери кондомот умирам од страв да не е скинат
Синоќа имав заштитен однос,сврши во мене,но некаде прочитав дека кондомите биле пофлексибилни доколку се ејакулира надвор. Кондомот не беше скинат,ама ете такви негативни мисли ми се вртат.
и со кондом и без, надвор !! што е сигурно сигурно е, ја сум паничарка, а сеа што ве читав сакам да видам како е да сврши внатре, ама здравје боже има време за тоа, уште сум млада да ризикувам да бидам мајка
За време на овулација никако внатре ни со кондом ни со ништо, а др денови можи (за мене си кажувам) е сега постои шанса да се скини ама чувал не Господ до сега не ни се и ма скинато ама убаво е мноооогу и тоа го правиме спонтано мн сме запалени и одиме до крај и додека не го провери кондомот јас се
Свршување???Тоа ти е девојко работа за мали дечки,а не за 23 годишни ко тебе.Не се замарај,не ти треба
21 година имам тука сте биле знам што е свршување но ме интересира како вие го дозивувате тоа, за да бидам посигурна дека тоа е тоа хехехехех поздрав
НА профил ти пишува дека имаш 23, а ни викаш имаш 21... Осеќам дека имаш 12, кога ќе пораснеш ќе знаеш што е свршување
Кога ќе ја прочитам темава се осеќам дискриминирано. Не е предмет на избор,освен ако си мажена или ете ти се прави бебе...ризик јак.
^^ Да, кога не се користи заштита, меѓутоа многумина користат кондом и свршуваат внатре, иако мене и така ми е страв... Сигурно си е сигурно- и со, и без заштита - НАДВОР!