Па и на тоа мислев. После пукнат кондом,е пукнат! Ниедно средство за контрацепција не е сигурно,единствено е...апстиненција од секс. Со несвршување внатре,едини ризик ти е полово преносливите болести,ама ако партнерот си е постојан,верен,чист,фин,стокмен немаш ни таков ризик и шибај у права смисла на зборот.
Маја нова сум на сајтов, незнам како испаднало 23 години- сигурно имам згрешено, мислам нема потреба нити да се правдам нити пак да лажам!!!!
Во право си ништо не е 100 % сигурно има ризик но задоволството е големо затоа не се плашиме да ризикуваме
Хахаха... Баш вчера пишав за таа предсемена течност дали има некакви шанси да забременам од неа зашто долго време со дечко ми не користиме заштита,но не завршува во мене... Сепак да си кажам мое мислење...Јас сум за завршување надвор дури и да е со заштита,за секој случај... Еднаш му дозволив на дечко ми да заврши во мене без заштита не знам ни јас зашто,онака сакав да видам како е (леле не дај боже да останев бремена ќе си видев како е ).Значи имам односи без заштита ама завршување надвор дефинитивно
Најчесто надвор, а внатре дозволувам веднаш откако ќе ми заврши циклусот или ден-два пред да добијам. Еве веќе 3 години така функционираме и не сме се зафркнале во проценката Кондомите ми се тапа, не знам за вас, на прсти се брои колку пати ги имаме употребено. Со кондом ми се отапува чувството, не чувствувам ништо и можам така до 101 и назад и затоа ретко кога ми текнува на нив, ептен кога ќе се укаже прилика,а не е погоден период.
Само надвор,ја сум голем паничар,можам да направам од мравка слон,така да не нејќам да си предизвикувам дополнителни стресови,што е сигурно,сигурно си е
Секогаш надвор! Паничар сум си, што да правам, не сакам после тоа да си ја чукам главата дали ќе добијам, па нервози, тестови итн. Ептен, ептен ретко се случува да ми сврши и внатре, ама секако со кондом.
Кога имаме односи без кондом, нормално дека надвор свршува, никако внатре. Да, љубопитна сум да дознаам какво е чувството, но нема шанси да го направиме тоа, премногу е рано за такви ризици А кога користиме кондом, што веќе се случува цела година наназад, внатре биднува работата.
Кога ќе сакам да имам дете тогаш нека сврши внатре,сега за сега само надвор. Не планирам да бидам мајка сеуште.
Кога си знаеме дека нема ризик, дека ни се сигурни денови(од прилика некои две недели од месецот) внатре, останатото време надвор.
И јас како тебе бев љубопитна да дознаам Никакво физочко чувство нема. Еемоциите кои се присутни во тој момент, помислата на тоа, се нешто неверојатно, излудува до крај Ете тоа е тоа, барем за кратко да ти ја задоволам љубопитноста