паа, коментар од машка страна, кога се сигурни денови, внатре дефинитивно, прекрасно чуство и за двајцата, но ако не планираш нешто трајно, никако внатре
женски мн сакам барем еднаш да искусам внатре ама некако ми е страв од забременување, ај тие што се сакаат бебе а си практикуваат внатре кажете кога ви е најсигурно? ја мислам ден два пред добивање дека би било ок..
11 дена откако ќе добиете се неплодни. Значи ао менструацијата ви трае 3 дена тогаш имате уште цела недела за одличен секс без пазење. Бидејќи со добивањето пукаат созреаните јајцеклетки кои се спремни да се оплодат и затоа по добивањето веќе нема зрели јајцеклетки и неможете да забремените. Значи нај ризична за забременување е последната недела пред да добиете, бидејќи тогаш јајцеклетките ја доживуаат својата потполна зрелост и се најголеми шансите да зачнете
Во овој случај е точно и не постои ниту теоретска можност за забременување во првата недела по добиањето.
Veke 5 godini svrsuvanje strogo vnatre od sto gospod ni ima dadeno edno prekrasno sustestvo na svet a za da ne bi se desile nekoi nepredvideni raboti ona si racuna koga moze koga ne moze...A cuvstvoto koga prskas vnatre e uuuuuuuuuuuuuuu ludilo trans,delirium
Девојче не си играј играчки, секој организам е различен, некои парови имаат секс без заштита со години и едвај зачне девојката, но може да се случи и да останеш бремена од чисто малку сперма во тебе во најнеплодниот ден од циклусот.
Аууу, од теорија до пракса колку има разлика. Јас тогаш според тебе не е можно да сум бремена а стомачето ми расте на психолошка база??? Деца не си играјте Ако толку сакаш да ти свршат внатре пиј си апчиња за контрацепција и мирна глава.
надвор секакоо, и двајцата сме премлади за да експериментираме за внатре да сврши, така да и двајцата сакаме надвор сега за сега.. подоцна за неколку години кога би дошол позрел период за некои работи, секако дека внатре може
најбезбедно да се сврси внатре е последните денови на менструација тогаш сврсувам внатре без ниеден проблем и ден пред да дојде менструацијата ама се разбира со стабилен партнер и не ми се има случено да остане бремена
Секако дека и јас не сакам внатре ама еднаш од чиста радозналост ми сврши внатре ама секако јас бев врз него и одма станав и спермата истече ... си добивам редовно не сум бремена
Надвор кога се плодните денови,внатре кога не се,до сега според феминскиот календар ја избегнуваме бременоста.Ме интересира колкави се шансите за збременам вака?