Па и покрај тоа што не ти се плодни денови, со свршување внатре мислам дека се доста големки шансите кад-тад да се случи. Млади, здрави, прави... Секако, вие си знаете. Инаку ние надвор, не гледам зошто би свршувал во мене ако не сме решиле да правиме дете, па дури и во брак да сме.
највише надвор..ретко внатре..само кога е сигурноста поголема дека нема да има бременост..сепак чувството е екстра..кога е внатре
nekoj sto pie kontraceptivi da spodeli iskustvo so vnatresnava ejakulacija. malku sum skepticna so kontraceptivive gi pijam nedela dena redovno vo isto vreme, no sstrav mi e seuste od vnatresna ejakulacija
vo upatstvoto od Microgynon pisuva deka vednas ste zastiteni, dokolku gi pocnes od prviot den na mensualniot ciklus, a ako se pocnat od 2riot ili 5tiot den sigurnosta e posle 7 dena akivno zemanje
Кога го прочитав насловов си реков Како бе внатре ?! Нема шанси да дозволам во мене да сврши се додека не се договориме дека сакаме бебе. Еднаш се случи да немаме со што да се избришеме ако ејакулира на мене па требаше да побараме некое решение и мене ми текна на голтање, така почнавме тоа да го практикуваме. Внатре нема шанси.
Аман бе дете,оти бе така праиш па ти не си канта за отпадоци нека сврши во негови гаки,па на салвета,пешкир,тоалет хартија.... Подобро он врака нека си заврши работаауууу ми се превртеа цреваај кажи дека се шалаше Нема ништо поубаво од чувството кога партнерот што го сакаш ти сврши внатре...а да не се остане бремена има контрацепција,плодни и неплодни денови идр. е сега ако си малер ...наздравје
Канта за одпадоци? Она од што се прават бебиња е за тебе ѓубре за фрлање во канта? Инаку, свака и част на членката погоре и дечко и е среќен човек.
Бебиња не се прават во уста душо моја, па затоа и наталитетот ни е паднат....тоа што се става доле сега е горе а тоа што се лижеше горе го направивте доле. Ако треба дечкото да биде срекен што ке му ја голтам спермата може да се носи у три лпм
Па он мене кога ми ја лиже, не ми го голта вагиналниот секрет? Што е толку гадно да голтнеш сперма бе? Погадно е да се лапаш со некој што не ти се ни свиѓа, отколку да голтнеш сперма на човек што го сакаш! Плус тоа, контрацептивните таблети не само што можат да предизвикаат еден тон болести (пошто се хормонални), не се 100% сигурна заштита и голема е шансата детето да ти се роди дефектно на нив. Доста потпаѓате под таа лоша кампања.
Ајајаа извини молимте,во право си,твоја уста,твој избор што ке бутнеш во нејзе...ама треба малку и самопочит и достоинство.....за останатиот твој коментар не сакам да дискутирам,јасно ми е со кого си имам работа.
Ти ли беше таа @baba Rada што се фалеше дека три пати си абортирала? И најде да збориш за самопочит? На темава: надвор!
Koga si gi pravevme bebcinjata vnatre.Inaku sekogas nadvor pa i so kondom neka e.Podobro spreci nego leci.
Koga Bev bremena vnatre uffff. No Sega nadvor. mnogu sakam vnatre no mi e strav od bremenost uste Ni e rano