Ја секад кога имам секс како да имам потреба да го осетам тоа. Ме маваат бубачките. Ама нема шанси додека не дојде време за бебе, за едно 6-7 години Или ако не почнам контрацептивни таблети да пијам.
Јас не осеќам. Осеќам како реагира, а Бога ми и гледам и слушам, ама самиот млаз не го осеќам. ... можи оти сум дебил
Не си дебил ма Туку како викаше оној на темата... дека ни се трошела на нас епа тебе ти се потрошиле нервните завршетоци сори, се зезам Особено кога сум свршила пред него осеќам ако сврши внатре.. некако понадразната и поосетлива сум тогаш... Ми се случило и мене да не осетам ама ретко.. Додуша ретко и дозволувам такви егзебиции ама се дешава Инаку, ако е мала количина на сперма, ништо не се осеќа
Zdravo, Sakam da prasam nesto Ova prasane e nabeneto za mazite Ke vi postavam nekolku prasana i jas sum masko: Dali prajte vezbi na penisot i kako gi pravite? Kako da imam pogolem penis? Dali go mijate penisot so nekoj gel od apteka i ime ve molam ili samo so sapun obicen?
Можеш со сапун, со гел за туширање, со интимен гел... види што ти одговара. Нема вежби за пенис. Шо ќе ти е поголем?
Вчера со дечкоми имавме однос без заштита и му се испушти епетен малку да сврши во мене внатре бидејќи кога го извади му течеше и сврши кај мене на п.. дали имаш шанси за бременост или ? Ваше мислење ?
Па нормално дека има, е сега тука има и други фактори плодни неплодни денови, зависи дали бил на излегување или на влегување првиот млаз, зашто кога веке му доаѓало не го извадил што глумел заспанс убавива
Надвор логично.Ако сака да моча уште еднаш. Еднаш дадов внатре, со заштита логично.И си ја научив лекцијата.