R.I.P. музичари... Јесте,беше пробематична.. Ама пак не го очекував ова,не толку брзо Што да кажам,прокоцка шанса која не се добива повторно,поради што..?! Не е вредно ни да се спомнува! R.I.P Ејми ://
R.I.P. музичари... Amy gone back to black... Прашање беше на време... штета вака толкав потенцијал да биде уништен од дрога и алкохол... ама тоа е... одличен глас, премногу дрога... Во секој случај јаки песни остави позади неа
Уште една падната ѕвезда како Курт, Џенис Џоплин, Џим Морисон, Џими Хендрикс... сите отидоа на 27 години. Иако сите знаевме како приказнава ќе заврши, ова е тажно. Нека си го најде мирот што тука не можеше да го има. They tried to make her go to rehab, and she said, "No, no, no."
R.I.P. музичари... R.i.p. Amy. Иначе забележав нешто, а и прочитав коментар еден на страната на BBC, и стварно, чудно е, и малце морничаво. А можеби само чиста случајност. Janis Joplin, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Amy Winehouse... Сите гоолееми таленти и сите умреа на 27 години.
R.I.P. музичари... Починала Јас не ја сакав, не ја ни почитував како уметник, ама жалам како за секое човечко суштество. R.I.P
R.I.P. музичари... каков глас имаше девојкава искрено не ми била омилена нешто многу,ама жал ми е,искрено еве што се случува поради проклетата дрога од која многумина не можат да се опорават почивај во мир
R.I.P. музичари... Почивај во мир. Али да жалам? Да ги жалам за оние 90 деца млади малолетни луѓе кои денес загинаа поради еден психопат. Тоа жалам. Што 100тина родители утре ќе ги погребаат своите деца. А искрено не што има еден помалку наркоман во светот. Човек кој заработуваше милиони од концерти а притоа не знаеше најмалку година дена да испее една песна асално. За мене таков човек не беше уметник. Греота е што е сепак човечко суштество кое треба да живее на земјата до својата старост, но таа сама реши да умре прерано.
R.I.P. музичари... жалосно да ....не е дека не беше уметник , јас и ја почитував музиката ...но сепак , на крајот сама си избра
нема шанси не ми се верваше,дека умре ама па претера со дрогирањето кој да беше до сега ке умреше,арна е ко издржа до сега. Сепак имаше неверојатен глас многу голем талент песните му беа совршени R.I.P
Нека и е лесна земјата на емка ама стварно претера. Некој нема леб да јаде она се дрогира велејки дека има проблеми. Нека им служи на пример на сите што тргнале по тој пат
Една од омилените пеачки ми беше. Прекрасен глас, песни. Многу ја почитував како пеачка. Неможам да верувам дека почина. Почивај во мир,Ејми.