1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. little.woman

little.woman Активен член

Се зачлени на:
    2 декември 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14
    nimfomanka ili ne

Можеби само ти е период ( не кажа дали секогаш ти било така или сега почна)..... Едно е сигурно НЕ си нимфоманка :)

2. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    nimfomanka ili ne

pa da vi kazam od sekagas e taka od koga sum so nego inaku toj mi e vtor partner i soprug sekako no dali ima vrska so sum pomlada od nego i xormonite rabotat ,,,,

3. Dacja

Dacja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    39
    nimfomanka ili ne

Веројатно плодните денови си ја играат својата улога

4. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    мозеби мозеби арно ми каза

5. avita

avita Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    31
    дефинитивно имам мртво либидо.. не бев секогаш ваква нз што ми се случува можно е од секојдневните обврски.. кавгите.. немам никаква желба за секс ама баш никаква некогаш дури ништо и не чуствувам ама чуствувам дожност кон мојот партнер т.с сопругот . овде на форумот како што видов се повекето се девојчинја со хормнони до таванот што тогаш и не знаат што е баш секс во зрели години, тогаш треба да ти е најубаво ама кај мене нз што се случува.. и кога за гради ме фака не чуствувам ништо.. освен пред мензис кога грдите ме болат е тогаш мие убаво инаку .. мртво либидо ........ помош .. ке ве молам.. подвезици . чипки сето тоа е пробано .. трае кратко.. утрата ми се хаос кога тој има желба за секс а јас немам, нокта исто .. а се беше поинаку едно врееме .. нззз. хелп. :worried: т.с страшното е што . кога тој сака јас имам нервоза .. е кога јас сакам тогаш имаме .. ама тое многу ретко, ретко и многу себично |( . знам

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. minne03

minne03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    se cudam na ova sto go pisuvas,,,ima kaj sekoj periodi da nemaat volja za odnosi no voopsto ic da nejkis neznam,,,mozebi si oladena prema maz ti mozebi ne go osekas ona istoto sto si go osekala nekogas,,,neznam jas pak mnogu sakam ,,,samo da me dobre i gotovo sakam se palam,,sto znan,,,mozebi i mene nekogas ke mi e taka bez volja neznam

На avita му/ѝ се допаѓа ова.
  7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.010
    а да отидеш на гинеколог или општо на лекар да се прегледаш.ако мислиш дека не е проблемот во твоите чувства ,може да е или стрес или недај боже да не си болна од нешто сепак провери си што ти е.некогаш и психата може многу да влијае на либидото.

На avita му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lady.LDR

lady.LDR Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    16
    Имам 17 години и не сум имала секс досега.... башка сеа немам и партнер а желбата секогаш тука. Се смирувам некако со самозадоволувањето :rofl:

На Lolo5 и Festim им се допаѓа ова.
  9. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    имам 18 години и преголема желба за секс, но проблемот е што немам дечко хе хе. |( не сум сигурна дали ќе биде исправно невиноста да ја изгубам со мувач, ми се бара коа сум со него не викам не, но за прв пат не сум сигурна, типот е инаку од друг град...

10. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    боље здравје :)

11. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    кога и да помислам на мојот партнер(а тоа е честоо во денот) цело време мислам на сексот со него и секогаш ми се сака :D и ко нема да го видам тој ден обавезно си се самозадоволувам за да ми помине бар малце :D некогаш мислам дека ке му се смачи и од секс и од мене :D а ми има еднаш кажано: Злато мене сексот не ми смета :P ..

На SoN4oGlEtKa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
    Желбата ја имам претерано , па веке почнува да ме плаши :^)

На CrnceSK му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SoN4oGlEtKa

SoN4oGlEtKa Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    8
    po nekolku pati na den imam pregolema zhelba za seks no ete koga se nema se nema ponekogash sama se zadovoluvam no ne e dovolno hha :)

На Aleksandarreal, smigool и Festim им се допаѓа ова.
  14. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Немам//////// не сум ни имала.

15. NewBeginning

NewBeginning Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    23
    Сега како би се сексала тоа не е нормално, ама јебига раскинав а не сакам со рандом особи :(

16. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    море каква желба имам сега за секс аххахаххаха :D, не сум имала 2 недели односи од што не смеам ама ке мине и ова,кога ке му рипнам после тоа има партали да летата од него хахаххаха :rofl: :rofl:

17. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    Машко ко машко ненастино створење за секс сум :)

18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Немам некоја претерана желба, секако тоа е природно и потребно е за телото,умот,организмот :lol: ама можам да издржам одреден период без да ми текне

19. plavushataaa

plavushataaa Активен член

Се зачлени на:
    24 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    vaka sakam da se povtori temava oti gledam deka odamna ne pravite muabet mala sum za seks znam nema da vi otkrivam tocna brojka na godini ama sakam da kazham deka sakam i jas da imam decko srednoskolo sum i da imam odnosi so nego no ziveam vo mal grad i site ke me doznaat dokolku go napravam toa no sepak neznam so da pravam a povekjeto mi imaat pobaranoo HELP :lol:

На LeoLeo и CrnceSK им се допаѓа ова.
  20. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    По то прашање.. нова сум во сето ова, ама ненаситна. :lol:
    И тоа сеа набрзо ја изгубив невиноста. :D :wasntme: