1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Хахаха му имам кажано на златото мое дека сум спремна за секс кога и да посака.Имам желба за секс јас дури и премногу. :$

На Divo, Lovely93, saraaaa12 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Последниве денови немам никаква желба, не ни помислив и воопшто не ми ни текна оваа тема :) :) :) Имам оправдана причина, не бев ок со здравјето. Инаку, некогаш кога имам нагласена желба за секс не е оставрлива. Далеку ми е љубовта :) :) :) Тоа е тоа, се навикнува човек на се. ;) :rofl:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    Имам желба , како не :D
    Не памтам кога сум му рекла дека не ми се сака.. :lol:

На David15n, Umbrella22 и Lovely93 им се допаѓа ова.
  4. vesnamwa

vesnamwa Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    И јас би имала секој ден секс и тешко ми е да го одбијам пошо секогаш ми се сака ...Ама не е и со него така..тој често знае да биде уморен ,или да не му се сака,или да каже дека сака да одмори малце демек нон стоп сме имале...не морало секој ден ...ама немаме бе секој ден , ете 3-4 пати у неделата, а и тоа низ нос ми го вади пошо јас сум иницијаторот честооо...и кога ке посакам некогаш ми вика само на тоа мислиш ...како обврска да е како да мора...незнам како да му се зголеми желбата..а и можеби периодов е така...порано повеке имавме ама и тогаш не се уклопивме со желбите///Ч)

5. vesnamwa

vesnamwa Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    што би правеле да сте на мое место.......

6. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Ви завидувам озбилно. Јас понегогаш немам желба и тоа може да трае и цел месец.

7. D-a-n-i

D-a-n-i Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    32

Сличен проблем како мојот, некогаш и си помислувам дали сум нормална :worried: Знам дека му пречи тоа на дечко ми кога ќе го одбијам, ама незнам што да правам ете ми идат такви моменти.

8. vesnamwa

vesnamwa Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    Незнам секој има свои потреби ......Не се исти ,ама убаво е да се вклопат потребите мегу партнерите....Сеа еве на пример јас не сум за жалење имам редовен секс ама често сум одбиена ....те ова она ...а не е убаво чувството кога некој ке те одбие ај еден ден ама...и плус да ти вика нон стоп имаме вака така..или да се осекјаш крив со на пример ти си иницијаторот за секс и тоа е е убаво ..

9. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Пред неколку дена ми беше првиот пат,и од тогаш сум постојано напалена. Пред тоа сакав да имам,меѓутоа се воздржував,си го чекав вистинскиот,а сега... На одмор отиде завчера,и многу ми фали,само да ви ја потврдам теоријата дека женските откако ќе имаат секс имаат многу поголема желба..

10. vesnamwa

vesnamwa Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    ТОЧНО...а како си го пуштила сам на одмор зошто не отиде и ти со него......баш убав помин ке имавте баш и тоа ви се случило....најубав помин ке имавте

На Jinx му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Ќе одиме во септември заедно,сега со неговите беше договорен :D

12. vesnamwa

vesnamwa Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    суперрр

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Супер, сте го скршиле мразот пред одмор, да не му ја мислите таму леле како што. :lol: И ние така направивме, месец а може и помалку пред одмор. :D

Желба, секогаш имам желба. И дечко ми колку и да е уморен не ми се случило да ме одбие, ама јас најчесто сум иницијаторот, он е пострплив поготово кога знае дека има ризик да наиде некој. :D

14. Aiene9

Aiene9 Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    dali ste imale zelba za seks pred da ja izgubite nevinosta i dali toa e normalno? :)

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.750
    Допаѓања:
    32.848
    Да, сме имале. И секако дека е нормално.

16. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Што знам.. дечко ми секогаш е За, а јас не сум заинтересирана многу многу за секс. Немав ни пред првиот пат ни сега некоја голема потреба. Секако дека имам желба за секс, ама некако мала. Можам месец, 2 без проблем да немам и не ми смета да немам. Али ради него, се прават исклучоци :lol: знае како да ми се присака :$

17. kasandrasrce

kasandrasrce Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    26
    Здраво девојки ,имам 18 години најпосле да знаете ,и мојот дечко е постар од мене 4 години .Имаме проблем којшто сакам ДА ВИ го кажам и да понудите некое решение.Тој практикува да имаме секс 2 пати неделно ,а некогаш 3 пати,ДОДЕКА мојата желба е 4 пати неделно.И нон стоп има расправии окулутоа некогаш дека не е овде ,бидејќи студира ,некогаш овде е а не сака и избегава,некогаш нема и простор и место ,тоа океј ама останатото е исто.Дали може да се најде решение окулу овој проблем ми треба совет ,затоа што се практикува најчесто 2 пати,а поретко 3 пати ?

18. hurrem

hurrem Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Па разбери го можеби некохаш и да се нема време а што има врска дали ќе имате секс 3 или 4 пати битно е дека имате биди среќна зошто некој немаат ни еднас неделно :lol:

19. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    ^ Епа и сама кажа дека не е тука, студира во друг град. Тој не може да истрча кај тебе и да имате секс кога ќе ти се присака. Пробај да го разбереш.
    А за ова другово, не знам што да ти кажам. Досега не сум видела машко да одбива секс. Секако само доколку постои добра причина за тоа.
    Инаку, секогаш има решение. И за место и за се` друго.
    Потребно е да се има само желба, па после лесно е. :D

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    А зошто броите, пребројувате колку, како, каде, што, па требало, па морало, па било задолжително, па било правилно, дрн, дрн, дрн... Нема правила во сексот. Имаш секс колку што сакаш и колку ти дозволуваат условите во моментот.

Од каде тоа дека мора, ама баш мора ни помалку - ни повеќе, туку баш четири пати во неделата? Ти баш секогаш сакаш четири пати во неделата?

Не знам зошто од ништо си правите сами нешто. Толку мислење, мозгање, комплицирање, драмење ко да се работи за којзнае што. Олабави малку, и себе и дечко ти. Ако ти се сака во моментот, а тој е до тебе, фрли му се и нема да те одбие, ако не е до тебе, ќе почекаш да биде. Просто и едноставно. Ако не сака - не сака, боже мој, не сме на копче, ниту пак сме роботи, нит па сексот ни е хонорарна работа па да не смееме да одбиеме. На сите ни се случило лош ден, нерасположение, физичка болка итн. Крај, краева некогаш лично јас, а и на дечко ми тоа му се случило да едноставно не сакаме секс тој ден. Сакам само да го гушкам таа вечер и ништо повеќе, да ме гушне и да не ме пушта. Ете некогаш така се чувствувам. Не дека во текот на вечерта не сум се предомислила, ама некогаш сме останале само на тоа и убаво ми било, сум се чувствувала исто исполнето и така.

Не знам, мислам дека ти претеруваш.

Од друга страна пак доколку нон-стоп те одбива, одбегнува, се случува со недели да немате секс без некоја оправдана причина, тогаш не ти треба таков. Не дека без секс не се може ама реално сексот е една од најважните работи во врската.
    Одбивање секс без причина = немање љубов и/или недоволна физичка привлечност (што исто така е фатално за една врска).