1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Хахахаха @JollyGirl ќе ми го открие името на магичниот дезодоранс па може ќе ја ублажиме работата ако веќе се пости и шести ден 8)
    Него стварно доста сме офтопик, некој не може да си искоментира од нас:D

На Lolo5, Згодно Момче, JollyGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Incule

Incule Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    297
    Многу сакам секс,имаме кај него дома

На Lolo5 и Maca_<3 им се допаѓа ова.
  3. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.719
    Допаѓања:
    172.705
    Желба нема..
    Ја испратив на шетање:?:
    Ич немам мака со вакви работи, нешто не ќе да е во ред со мене:doh:

На Lolo5, Dadusicka и Rama им се допаѓа ова.
  4. doubleg

doubleg Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    4.406
    Чудно, последно што ми текнува кога прочитав некој твој пост (пред месеци, може и лани да беше) добив впечаток дека баш ти фали тоа (а, да, нешто во врска со мачките како ти мјаукале под прозор, хаха).

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    Секогаш и во секое време(poolparty):lol:

На Роберт 7, Lolo5, Mrs.Styels и 5 други им се допаѓа ова.
  6. SrceKameno

SrceKameno Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2017
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    35
    Nikogas Dosta :)

7. Summer893

Summer893 Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    13
    Здраво девојки сакам да ве прашам и ве молам за помош...Со дечкоми сме скоро една година 10 месеци веке, и сега имаме секс јас нему сум му прва тој пред мене немал секс со други девојки јас имав по претходниот дечко...Но веке подолго време нашите односи стануваат се поретки идевме на школо и бидејки немавме време и место за тоа се е ок но откако дојде распустот јас постојано сум со негхо по цел ден тој ме гали ме бакнува се пали на мене не викам не но луге односи сме немале веке 1 месец и јас станав напната нервозна не дека ми е за секс или дека сум ненаситна но дечко ми е и постојано мислам дека не се пали на мене дека не го возбудувам скоро секој ден сме кај него дома и го имам прашано дали не ме сака веке дали не сум добра дали не го возбудувам тој се лути кога ке го прашам тоа и секогаш ми вели дека неговите би мозело да си дојдат од работа и сме немале мозност...Секс без кондом немаме никако ептен го е страв да напоменам дека е неискусен и сум му прва веке 6 месеци секс имаме н о нередовен поготово последниот месец никако а сака да го задоволам орално премногу бргу свршува и го задоволувам, и кога и да му спомнам да имаме секс тој вели дека секга нема мозност кога ке сме сами кога ке биде по лабава ситуацијата и вели дека го било срам да купува кондоми јас да сум купела двапати има купувано тој еднаш јас имам купено кога и да имаме кондоми секогаш сме имале секс сега си мислам дали бидејки немал односи предтоа па мисли дека не е доволно добар или го е срам да купува кондоми па затоа немаме толку често односи а кога сме имале кондоми секогаш сме имале и секс и сега си велам дали би било добро јас да купам кондоми мора некој да биде похрабар во врската и да попушти бидејки нему стварно му е срАм со друга девојка нема шанси да оди и еднаш негожвите фатија кондом кај него дома имавме заборавено полн со спрерма и от тогаш малку се наплаши но и мене ми е страв и сум во дилема немој јас да не го палам но кога имаме секс и брзо свршува вели дека му е преубаво дали би било во ред да купоам кондоми тој и така е неискусен и дали да му дадам време јас да купувам, и мене ми е срам но незнам а пред некој ден ми каза дека сака да имаме секс но сме немале кондоми кој е ваш совет имаме по 18 години ...Ве молам за совет и да напоменам кога немаме кондоми орално го задоволувам и вели дека му е преубаво..
    Се извинувам за печатните грешки од тел пишувам, смешна е ситуацијава но морав негде да се обратам и јас незнам што да мислам веке...

На Ceci16, Lolo5 и Petar80 им се допаѓа ова.
  8. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Неискусен е и сигурно чувствува срам и страв. А не би требало. Баш сега тој би требало да е незаситен. Кажи му отворено што мислиш и што чувствуваш.

На Lolo5, Dadusicka, Summer893 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
    Потребна му е малку самодоверба, неискусен е и мисли дека не би те задоволил и си бара причини и оправдувања а се возбудува пребрзо. Дај му малку време нека олади и не го напнувај со секс нека он посака. Сега се разбира ако сакаш да го чекаш ти.

На Lolo5, tina-63, Dadusicka и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Желба како желба,скоро и да немам :D
    Често знам да речам дека сум фригидна,па другарките ме караат,ме тешат да не си вадам муабети оти не сум била и бла бла,аха да,не сум:^) јас си знам најдобро,ама детали нема да издавам:P

На Lolo5, EvAngelos, Dadusicka и 4 други им се допаѓа ова.
  11. majstore

majstore Активен член

Се зачлени на:
    12 април 2017
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    75
    Не те разбрав ама баш ништо во постов :) имаш желба или немаш? За што си вадиш моабети?

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Е што кажав толку тешко за разбирање? Немам желба бре,читај меѓу редови :D
    А тоа за другарките беше,демек во заблуда сум,да не сум се правела фригидна,период ми бил ќе ми поминело бла бла,па често знаат да ми речат лажно сум се правела светица и слично,а мене баш ми е гајле :)

На Lolo5, zoran43m.k, Petar80 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Summer893

Summer893 Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    13
    Ти благодарам на советот од машка страна :D Незнам тој се возбудува но секс немаме не правиме различни пози една иста постојано и јас го разбирам пробав да разговарам но несака ја избегава темата,а сака да имаме односи но некако мислам и јас дека е несигурен а како да МУ помогнам да му дадам до знаење дека нема потреба да биде не сигурен во себе бидејки јас го сакам премногу не сум ненаситна на секс но сепак во врска сме и понекогаш ми идат депресивни мисли дека јас не сум доволно добра дека не ме сака ... Се надевам дека се ке се среди.

На Lolo5, Dadusicka, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
    Во моментов и денов голема и по две партии

На Lolo5, Dadusicka, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Не знам колку е нормално, но јас постојано имам желба и потреба од секс :$

На Lolo5, EvAngelos, Brojka и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Талкачка

Талкачка Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2017
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    132
    Желба за секс има..и кај него и кај мене ...само што има мал проблем...
    кога сме дома се е во ред или кога сме на отворено но во кола никако неможе да сврши.. не само тоа тукуу и кога сме дома неможе со орален секс да сврши.. во мене е проблемот или во него ?! :worried:

На Ceci16, Lolo5 и Tamatam им се допаѓа ова.
  17. Johndeer

Johndeer Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Nemoj da zamislis deka imate dvajca problemi, ima ludi sto ne mozat da svrsat so oralno sto po moe toa e normalno,sega zavisi koga imate seks dali mu ide dobro.. samo vnimavajte na predigrata;) toa e najbitna rabota.

18. babygirl15

babygirl15 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2016
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    186
    можеби не знае да се опушти доволно :lol:

19. Mrkela11

Mrkela11 Нов член

Се зачлени на:
    25 мај 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Желба за секс па скоро секогаш ја имам, а девојка ми не т.е многу малку....баш заради тоа некад знаеме и да се скараме

20. KrisBt

KrisBt Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2017
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    12
    I jas bi :D

На vasilevskabojana и betikolevska1 им се допаѓа ова.