jas sum mnogu golem zavisnik od seks ako nemam edna den seks poluduvam duri i mojot malmozok pocna da go dupi mojot golem mozok od ppomislata deka denes ke nemam seks ....no sekoj den naogam nov i imam seks
Желба имам, уште секс ми фали. 50% завршена работа Дали кога власта те онади у здрав мозок се рачуна за секс?
Скоро недела сум без секс, ради менструацијата. Али вчера си замина тетката Како му го берам на дечко ми.... не е свесен
Хахах. Баш кога имам добиено имам најголема желба за секс. Едвај се воздржувам. Маж ми не знае што го чека после тоа.
Тоа ти се вика забрането воче што повеќе е забрането тоа повеќе го сакаш И тогаш после циклус е најслатко
Значи не сум единствена за време на циклус што и работат хормоните ,а во последно време и пред да добијам ме лупат хормоните . И за време на добиено е убав сексот
Да во право си прв ден никако зашто сум како заколена на третиот или четвртио ден да со кондом прекрасно чуство
Да интересно е хахахах одоздола едно пешкирче за секој случај и уживање Да возбудливо е интересно на некој му е гадно ,али секој со свое гледање Битно е уживањето