Ако на овие години немам желба за секс, што ќе биде на постари години. Кога е забрането тогаш е најслатко. Преголема е желбата.
Најубаво е кога ќе помине на црвено ,секогаш поминува без казна Додека сме млади да уживаме после на 50-60 ни виагра нема да ни помогне
хахахах бабо ме изнасмеа алал да ти е Ајде и јас да ви го разубавам денов нешто слично со темава Синот го прашува таткото Тато кокку вида ци*ки има?Таткото зачуден одговара Сине жената поминува низ три фази. На 20 год. градите личат на дињи,заоблени и стегнати. На 30-40 год тие се како круши уште се убави малку свиснати.По 50 год.женските гради се како кромид... Кромид? Да ги гледаш и плачеш Овој разговор ја заинтрегирал ќерката и таа ја прашала мајка си Мамо колку вида пениси има? Е ќерко мажите исто така минуваат низ три фази.На 20 години пенисите им се како даб-моќни и тврди.На 30-40год се како бреза се наведнуваат,но се уште можеш да се потрпеш на нив.По 50 год. стануваат како новогодишна елка. Новогодишна елка? Да мртви од коренот нагоре,а топките се само за декорација (знам дека не е во склоп на темава вицов за желба за секс ,ако треба нека се премести во др тема али го пишав за баба рада малце да се насмеме)
Ааа, не е вицот точен. Бидејќи некои од алатите се зимзелени и лете и зиме исти се како борот што е, тоа значи и после 50 можат да останат зимзелени, да знаеш.
Он има 31. Јас имам 30. Мислев на него. На неговата дршка. Немам желба за секс само кога сум болна. Тогаш ни муабет не ми се прави и не ни помислувам на секс.
Ајде ајде не се жали младо ти е мажето имаш ти уште 30 год. најмалку да ги чрпиш ресурсите и да го експлоатираш а и дршката ќе ја биде
Не се грижам јас Ти пишеше дека уште 19 па после немало да го бива хаха, а не знаеш на 5о најубаво е и желбата е поголема за сех
Имам желба, ама тешко се наоѓа некоја. Т.е. мислам дека проблемот е во мене бидејќи сум троа сТрамежлив. Аа плус и бившата не ми го праеше ќејфот,. Немаше баш текнувало да ме изненади, да се самозадоволува пред мене, се едни исти пози вртевме...
Кај меме лично постои голема желба за секс не знам поради што дали зголемено либидо, хормони немам поим меѓутоа сакав да кажам за добар секс одлучуваат и многу фактори на кој треба да се припази и кај сам себе и кај партнерката Сувоста на вагината што може да му се случи на секоја жена За добар секс потреба е и добра комуникација.бидете искрени за работите што ви се допаѓаат и за работите што не ви се допаѓаат. За секс исто така потребна е и мало ниво на физичка спремност самодоверба и безбедност со партнерот Сексот е секогаш супер кога се прави со некој со кого чувствуваме длабока и интимна врска. емоционална доверба и безбедност За нова врска, ви треба голема доверба во себе подолго време да се опуштите и да уживате во секс и бидете сигурни во себе, без да размислувате за својот изглед или за тоа каков секс правите во кревет