Ami vo so e ako ne e vo sexot?Onaka bas me interesira,ako nemozime da jadime se sto sakame bidejki ne e zdravo,ako nemozime da pravime se sto sakame,mozime barem sex da imame kako sakame i koga sakame,aj kazi vo sto e ako ne e vo sexot,za mene poubavo od sex nema,ete imate razlicni mislenja,sakam samo da razberam.
Во љубовта, почитта, разбирањето. Кога сакаш да остариш со некого, овие погоре ти се многу побитни од сексот. Еве јас би можела цел живот без секс. Не го ни чувствувам како потреба. Дали од презафатеност, дали од умор не знам. Ама на крајот на денот, поважно ми е до кого ќе легнам него ли дали ќе свршам вечерва.. Е сега ако сте 20 годишни, ваљда побитно ви е да се исклецате како зајаци али тоа е друга тема..околу годините и разбирањето на животот..
Pa nemam 20 a bi sakala da imam,i da ljubov i počit se važni,ama ne saka sekoj maž samo ljubov i počit,obično i skoro site maži imaat nedostatok na sex,i postojano masturbiraat ili pak imaat ljubovnici,zatoa mislam deka e važno da se ima sex poveke,mene mi e važno a imam 40 godini,i jas rabotam,i jas sum umorna,ama želbata za sex ja imam sekogaš,ete različna sum,site ne sme isti,poz i ti blagodaram za mislenjeto.
Значи се плашиш ако нема секс маж ти со тебе подолг период ќе иде со други? Не ми беше јасно. Поради тоа што погоре Dust е во право ако и двајцата го поседуваат тоа, почитта развирањето љубовта потребата за блискост еден до друг тогаш можат и двајцата д анемаат секс со години а сепак да си бидат верни едни на други.
Ne se plašam,ne rekov taka,imajki vo predvid iskustvoto so komunikacija ovde so različni maži,90 procenti imaat nedostatok na sex,a jas imam sex zatoa što sakam a ne deka se plašam,zatoa i rekov site sme različni,dobro e ako ima maži koi ne sakaat sex tuku počit i razbiranje.
Jas imam,I zadovolna sum,sekoj den nekolku pati,a se znaj tie sto sekoj den so razlicen sto se,fala za sovetot,poz
Devojki edno prasanje, neznam do sto e dali deka sum vo plodni denovi ama mi pominuvaat veke Ali mene mnogu me tera na seks, so decko mi retko se gledame miskam retko imame seks onaj pat imavme posle nekolku meseci I super mi dojde Ali nemozevme do kraj morav da si idam, I sea mn od togaj naam se na seks me tera neznam so da pravam, I porano me teralo taka ama ete sega pa skoro sekoj den a nskogas ic ne mi e do seks imalo I takvi denovi ama ovaa poslednava nedela mn me tera taka na seks, onaa nok se samozadovoluvav da mi prostite yo trlanje I ete sega pak na seks me tera so e rabotata zosto taka? Normalna sum
@Milickaa555 и мене исто незнам што ми е во последните 3 месеци помислувам да одам на доктор само ми е незгодно и незнам како да прашам не сум мало дете срам ме фаќа од матичната искуство има некој со ова иначе не сум имала секс од октомври но чудното што е порано и по 1 година па не ме терало вака на секс незнам што ми е имам прилика да имам ама несакам во тоа е проблемот со било кој ради реда