Radvaj se daka sekas sex,kako so da prajs?Pa baraj go deckoto i imaj sex,ne e nesto za sto treba da bidis zagrizena,jas imam zelba sekoj den....pa ne se grizam Nisto ne ti e...normalno e da sakas sex Neka i pisat,ima razlicni ovdeke se najdi nesto...
Дали постои машко што не сака секој ден? Немам некоја желба овој месец. А и да сакаме, тешко од децава. Треба да ги чекаме да заспијат за да тераме бизнис.
0 и сувост ама ај да не биди секој ден не можам преку ден хаха среќа лубрикант купивме.. дали е хормони (4 месеца по пораѓај) па ме боли па ме пече па ми е убаво, па едвај влегува изгледа баш ме сошиле хахха
Желба за секс никаква како да зголемам либидо ,кај да се обратам овој месец сум к а т а с т р о ф а на т0а поле. Ми стана жал за сопругот.
Обично кај доилките е почеста оваа појава. Уморот,хормони ,нелагодноста при секс ни прави да немаме желба за секс.Мене со првото дури 9 месеца ме болеше раната при секс. Сопругот не е за жалење ако повеќе ти помага со бебето и ја подобри и зголеми предиграта сигурно ќе се опуштиш повеќе и ќе имаш време и желба повеќе.