Пред менструација после менструација и секогаш кога ќе сум со него хахахахахахахахахахахаха добра ствар е сексот !
Хм, а јас да ве прашам нешто, бидејќи тоа ми се лсучува не само на мене туку на сите другарки. Дали додека имате добиено имате изразена желба за секс?? Не знам дали тоа е стварно така, или па е поише на психа, дека не можам па повеќе ми се сака.
^^^ хаха старфиш ме изнасмеа ... и кај мене е такааа пред да добијам и кога ке имам добиено абе полудени ми се хормоните... не се секирај не си единствена .
Добро е. Зошто ме чуди, ќе добијам и баш тогаш како луда некоја го бркам дечко ми низ стан! Значи така е кај повеќето девојки, не сум манијак
Ma ajde vie ste super Sto da pravam jas koga IC nemam zelba da imam sex so decko mi??? Vo vrska ne sme mnogu dolgo ama sepaak.. ne e normalno ic da ne mi se saka care ima??
Uffff sekako najtesko e koga imas ciklus,hormoni -maksimum...ali ima resenie-- tuka e tus kabinata hahah,sekako ako ne ti e prv den,vtor ili tret moze,bas e super ja si probav so decko i nego mu bese ok,probajte pa ke kazete,
баш пред некој сат ми се појави ваква желба, ама јас сум во друг град на факултет, така да ке остани само на пуста желба, иначе омилени пози ми се Doggy style и 69
со добиено да, многу ми се сака, ама не можам тогаш грдо ми е, така да последните денови мх мх си го праам меракот, а желбата најголема ми е и после вториот пат, не знам зашо, и мојов ретко може третпат во денот.... првите 2 пати ко загревање ми доаѓаат