1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. mimi2.0

mimi2.0 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    zenski aj dajte mi nekoj sovet ili nekoja strana net kaj sto mozam da si pracam nekoja seksi igracka a da nemam potreba da otidam da ja zemam od dukan ;) vi blagodaram mnogu

2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не ме фаќај за збор, но мислам дека можеш да си нарачаш достава од секс-шоповите Валијант. Провери си. :)

valijant.com.mk

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.085
    Допаѓања:
    155.539
    Ааау,застанува комбе со испечатено на него ВАЛИЈАНТ,чичко облечен у кожни панталони со дупка на задникот и културно ѕвони на врата и излегува ... мајка ти!Добар ден госпоѓо,дали вие порачавте вибратор и јапонски топчиња кои светат во темница?! :D
    Или још боље,стигнува преку пошта.За да примиш пакет мораш во пошта да одиш да го земеш и да платиш.Испраќач Валијант.Ако имаш среќа ќе те начеа љубоморен поглед на тетката од карши која е,ете така помлада,ама нешто сексот заостанува месеците.Ако немаш среќа,тетка во години која те гледа со гадење и потајно завидување!

Мала шала...

Желба за секс...е желба која ја имам...во поголем дел од времето и забележувам...како минуваат годините,мислам на неа 90 проценти од времето! Се плашам дека нема да запре и ќе се влоши состојбата! :D

На Lolo5, Nightwalker и bitter-girl им се допаѓа ова.
  4. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    А најдобро ќе биде да испадне ти си одиш таков засрамен да ги земеш играчките пред мајка ти, и тој доставувачот ти вели „Се извинуваме, вашите пратки не се готови, овие СЕ за мајка ви.“ :rofl:

На Lolo5, karak и MonnaSi им се допаѓа ова.
  5. susannah

susannah Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    ajde nekoj sovet ako moze da dobijam please ;)
    so drugar mi se poznavame veke 4 godini.i sekogas probase da mi se doblizi.pred 1-2 meseca bidna so bidna i imavme sex.mnogu mi e ubavo so nego no toj ima pregolema zelba za sex.duri se slucuva po cela nok da imame sex i da spieme po 2h(okolu 7-8 pati) i sabajle pak sex koga staneme od spienje.
    stvarno ne znam sto mu e i razgovaravme i na sala mu rekov ma ti imas problem so tvojot polov organ...uffff pa ne mozam da izdrzam mislam deka se pocnuva da me boli :D

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    мене во последно време желабата за секс очајнички ми опаѓа се чувствувам како 50 годишна старица,на секс не можам да мислам во псоледно време....јас незнам што се случува со мене???
    -во последниве две недели со дечко ми сум имала секс само два пати :tmi: срамота!!!! :worried:

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Ова е мојата болна тема во моментов!
    Желба за секс-никаква! Ужасно ми е само кога ќе помислам на тоа. :( Стварно незнам што е работава, што се случува со мене?! Никогаш не ми било вака. |( Што да се прави, ќе чекаме да се подобри ситуацијата. :D

8. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308

:rofl: Препорачај го навака ;)

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Мислев дека прашањево ќе одговара за овде..Невина сум и нема никакви изгледи дека ќе посакам да имам секс! Веќе се проптеретувам дечко имам, години имам, едуцирана сум за се во врска со секс дури може и премногу, а желба никако... Не знам што е работава на 15-16 години толку ми вриеја хормони не знам како се воздржав ( свесна бев дека сум мала) а сега ни за лек ја нема таа желба... Не знам дали е до партнерот ( 2 ипол години сме заедно) или што е... Ама како може да не ме привлекува сексуално кога не сме ни имале односи?! Постојано си барам изговори, не можам немам време на тоа да мислам, да не ми се поремети циклусот, па да не ме боли после тоа со денови а скоро секој ден имам неодложни обврски (си правам да имам) Не знам некои работи не ми се јасни, он може ќе ме „чека“ ама не ми е тоа важно. Не ми е јасно зошто не сакам да пробам... Многу ме измачува ова...

10. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341
  11. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Ти благодарам на брзиот одговор, иако ова е за оние кои веќе имале секс сепак има некои работи кои можам и треба ги пробам, па ако не успеат изгледа преостанува промена на партнер... :doh:

12. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341
    Да да, тоа сакав да пишам, дека би требало да одговорат оние кои се сексуално активни, ама ми текна дека ја имам читано статијата и сакав да помогнам. Со среќа!

13. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Ти благодарам и ти посакувам се најдобро

14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340

За да не те боли земи си вазелин :hai:

15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    уф ама ми се сака да знаете.. ама во нова врска сум и ништо не се десило :( толку многу страст има помеѓу нас и ми доаѓа да го силувам зошто па он е малку срамежлив па некако тешко дека ке пристапи прв :( леле колку ме возбудува ке го нападнам :D хаха

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Па превземи чекор де. Нема ништо страшно, во врска сте веќе. :)

На Lolo5 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  17. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    јас имам преееееголема желба за секс, сечко ми неможе глава да крене од мене, би имала секс цел ден и пак би ми било малку :lol: :lol: :lol: .

18. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    761
    Саками сееееееееее ама не биваааааа не е до мене у п.м кој ке чека уште еден месец аааааа ке се пошекнам начисто :D

19. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Јас се плашам веќе,два месеци немам секс со дечко ми,и воопшто не чувствувам потреба од тоа ,што да правам :( :( :(

20. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Па во секој случај пробајте, без претходна желба..можеби откако ќе почнете ќе ти се заубави :)