1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    2.964
    Леле,имам огромна желба за секс...со дечко ми сме разделени цела недела! Цела недела без секс ;( Ајде морам да издржам до недела, во недела ке го видам и ке му наплатам за оваа цела вечна недела :D

2. sandricka30

sandricka30 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Уфффффф...не да имам желбааааа....горам...ама што можам кога не сме од ист град и се гледаме еднаш најмногу 2 пати месечно(поради работни обврски)ама затоа пак кога сме заеднооооо.. :lol: 2-3 пати дневно малку се...а за сега моментално што ми се случува да не зборувам подобро зш не одговарам за последиците :lol: :lol: :lol:

3. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    стоејќи , стоејќи од позади , настрана , 69 , доги е многу ум имал

4. deer

deer Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    39
    Немам некоја преголема, желба за секс се додека не почне да ме допира, или додека ме залапа , е тогаш губам контрола и неможам да се воздржам без да одам до крај, ма да понекогаш сакам да го мачам малку да останеме само на лапње ама незнам како.

На martin.fifti му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73

6. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Ептен. Како да не мислам на тоа? хахаха

7. deprimirana

deprimirana Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    2
    јас сум во врска 3 години со дечко ми и порано имав многу голема желба за секс и се чуствував преубаво додека имавме секс и можев да свршам два пати :rofl: ама пред неколку недели некако незнам што се случува... :^) имавме однос ама јас чуствував болка ме болеше и не ми беше убаво... свршував на крајот и тоа само брзо и силно ако работеше тој и само 5-6 секунди убаво а не цело време дур имавме однос незнам зошто така а пред тоа никогаш не ми се имаше случено такво нешто секогаш уживав во сексот а одтогаш од кога почуствував болка е така одпрвин ме боли и потоа како ништо да не се дешава не ми е убаво само кога ќе свршам и тоа на одредена поза.... :^) а се палам се тоа и многу го сакам дечко ми сега и ќе се земаме :D и се навлажнувам се тоа ама не чуствувам задоволство како досега сиве овие три години и многу ме нервира тоа ме фаќа паника се прашувам зошто така а сега пред една недела и чешање добив некаква инфекција но помина ама и сега со ова се плашам дали ви се има случено и кажете ми некаков совет нешто плис :?: чекаммм поздравчее

8. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    леле, девојки, имам едно прашање... сум немала секс со месеци, неможам да легнам со било кого, само со дечко сум имала секс, ама сега сум слободна, несакам да фатам дечко, а ми треба секс!! незнам како издржувам. запознав еден дечко, многу е згоден, и сега се мислам дали да го искористам за секс само или... :$ лелелееее, 300 пати се премислувам, сакам, а незнам дали можам... мислење? плис :) :$

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Желба за секс имам да ви кажам искрено последниов период прееееголема... За жал во странство живеам 2000 км далеку од дечко ми и нормално тоа е причината.Али ај уште два месеци...ке издржиме :) . Обично не сум некоја којзнае колку сексуално настроена девојка :) нормално 2-3 пати неделно, може и помалце, може и повеќе, зависи од прилика и ситуација. Најчесто имаме кај него затоа што си има куќа на 2 спрата и доле си се само он и брат му, а брат му па работи во нокен клуб и за наша среќа скоро секоја вечер е на работа па така си имаме приватност. Кај мене за жал неможе :) 5 члено семејство кој кога сака влага, излага и секогаш има некој дома :) . За пози шознам доги стајл, стара мисионерска, и на страна обожавам... ма да практикуваме и други се подразбира :)

На Xxx007 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    http://www.youtube.com/watch?v=bDtGzJaoI44&feature=player_detailpage#t=303s
    :D Збеснувам готово :D Ми фали дечко ми, што да правам :D

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    И мене ме фаќа некоја криза во последно време ...Ама се во свое време нели , неможе стално кога ќе ми текне, немам дечко :D

12. reddevill

reddevill Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    21
    желба за секс секогаш и секаде премногу е присутна кај мене повеке од нормално дури еден период се распрашував по другари дали е тоа нормално :$

13. reddevill

reddevill Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    21
    може зж да не може??

14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Мојата желба и потреба за секс е ненормална :D
    Се случува со денови па и недели да го одбивам дечко ми за секс, но кога ќе ми дојде менструација и од третиот ден па натаму а и во период додека овулирам, ако не се случи да добијам секс во моментот кога го имам тој нагон, мислам дека сум во состојба да имам секс со било кој дечко кој сексуално ќе ме привлече. Можеби е најпожелно тие денови да си седам дома...се плашам од себе си :D

На reddevill му/ѝ се допаѓа ова.
  15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    паа ...секој ден имам односи и не ми не достигувало па да ми се појави некоја јака желба,со исклучок кога имам менз,тогаш највеке имам желба :D
    болката се појавува од 2 причини,не доволна навлажнетост и инфекција :)

16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    :devil:

Прикачени фајлови:

• Mi se.jpg
      Mi se.jpg
      Големина на фајлот:
      14,6 KB
      Прегледи:
      371
    На Lolo5, Phyramide и Femina...1 им се допаѓа ова.
  17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Па мене желбата за секс во последно време неконтролирано ми порасна! :$ За разлика од порано кога се жалев баш на оваа тема... И баш ми е мило заради тоа, иако незнам на што се должи, сепак супер ми е вака! :devil:

18. tatjanceto

tatjanceto Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
  19. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    паааа,во последно време посилна од порано :x :x :x

20. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    лелееее девооооооојкииииии не знам што ми се случувааа ама сакааам сексс аххахахах! само гледам порничи ко ненормална, ко машко, а немам дечко шо е мн лошо , а сакам орален секс да пробам , може ќе звучи ова простачки ама
    ми се suck a dick
    а немам на кого , а имам мувачи ама глупо ке биде со нив мислам брука! хаха :С кај ме фати сега ова хормониве, 16 год имам бтв!! :D

На Lolo5 и David15n им се допаѓа ова.