1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Желба за секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mese4inka, 18 февруари 2010.

1. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.483
    мене ми е чудно тоа што немам желба. имам повремено, неколку дена на 1-2 месеци, и толку. имам дечко, уште не сме имале односи, ама не ми се ни сака. има некој друг случај како мене? :)

2. traumhaft..90

traumhaft..90 Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    20
    Имам долгогодишна врска зад себе и имав редовни односи.Помина многу време од тогаш дури срам ми е да кажам од кога сум немала секс,проблемот кај мене е што јас имам редовно желба за секс :$ но немам храброст да легнам со некој.Кај мене е друга ситуацијата незнам дали некој може да ме разбере,имам многу удварачи дури глупо ми е така да се фалам ко мало дете, моите удварачи не се такви за една вечер кај мене е глупаво што после мал период ме запознаваат и со родителите :fubar: и лика и прилика се сум имала но кажете ми како да се опуштам а да не мислам постојано на тоа дека одвај чекаат да се пофалат со мене или веднаш да сакаат врска и сите тие работи... ах колку згодни мажи има во мојот живот зошто бе зошто не поминам преку егото зар има такви случаеви ко мојот,незнам како да си го надминам тој проблем а навистина е проблем ќе почне брада да ми никне :?:

3. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    dali ke bide glupo ako zemes na drugar ti da mu go lapas( toj so tebe so uci) i dali ke se smetas za nevina, ova go vidov prasanjevo na internet na angliski nekade pa rekov aj ovde da prasam bidejki tamu nemase odgovor. ? i sto mislite vie? :)

4. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    Не те разбрав баш ама мислам дека доволно сфатив. Ако толку имаш голема желба за секс, па тогаш легни со некој , ако сакаш и со секој , ја ич не се пазам во тие работи, ич да немаш гајле! Ако спиеш со некого од нив не значи дека си курва или слично. А тоа што тие не сакаат за една вечер, АКО ТИ не планираш ништо повеќе од само секс или мување тогаш легни и откачи го , колку само да ти пројде кризата. Поззззз

5. Kostadinska

Kostadinska Нов член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Lellee iako sum mala ama mnogu sakam da imam seks epten mnogu-uzivam vo neo! :rofl:

На Balzzak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Keryy

Keryy Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    и јас патам од истата состојба :( кога ќе најдеш лек за живнување на мртво либидо сподели

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Па незнам дали си го видела мојот пост од претходната страница, ама ситуацијата кај мене се подобри. И тоа како уфф, јас па од крајност во крајност одам, сега па ми е тешко да ја контролирам желбата. :$ :lol:
    А за тоа како ми се врати желбата, незнам баш да ти кажам, мислам дека немањето желба е само лош период што би требало брзо да помине, особено кај млади, здрави луѓе кои сексуално нормално функционираат.
    Јас апстинирав малку, не по моја волја, едноставно така дојде, раскинав па некое време и немав баш често секс. Сега сум со нов партнер, преубаво ми е, не затоа што ми е ново и интересно, туку затоа што сум сигурна дека сексуално сме ептен компатибилни. :)
    Инаку, ти можеш да пробаш нешто ново, да го зачиниш сексуалниот живот со нешто што не си го пробала до сега. Но за тоа останува да си одлучите заедно со партнерот, за давање идеи можам да ви дадам, ама не сакам да се мешам затоа што сите сме различни и различни работи ни се допаѓаат. Пробај ете со оние класичните-секси долна облека, подвезици, стриптиз, некоја секс играчка... Најважното е да не стане монотоно затоа што тоа го убива уживањето и либидото. Или пробајте со некоја нова локација за секс, креветот е удобен ама станува и здодевен. :lol: Некоја нова поза, секс на брзина... Иако јас мислам дека ова ти е само период. Со среќа и се надевам ќе слушнам убави вести наскоро. :lol:

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Веќе неколку денови по ред, од дечко ми слушам, како мисли дека сум нимфоманка.
    Финтата е што јас искрено го сакам сексот, го сакам, сакам редовен, страсен, див секс што ме остава без здив!
    А тој не секогаш е во можност да ми го даде, глупави трети смени, ги мразам од дното на моето најмало нокте на стапалото!

На Trendafilka и LadyyGaga им се допаѓа ова.
  9. tarzan

tarzan Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    12
    Желба за секс,секогаш

10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    По никот се познава тоа кај тебе :D

На bubac му/ѝ се допаѓа ова.
  11. draganchulina

draganchulina Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    mozhe li nekoj da mi objasni normalen seks vo detali gledano od zhenskata strana i neshto povekje za zhenskoto svrshuvanje

12. vesela77

vesela77 Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    sto milsite za seks so menzis........vo situacii da "se mora"

13. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    171
    не знам дали бараше машко мислење, но...
    што се однесува до секс со мензис, хмм, "ако се мора", ок е. едноставно кажано, ако ти се стемни, мензисот не е причина за "одложување", се разбира со содветна хигиена. :tmi:

14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Значи желбата за секс многу ми е чудна. Оди во принцип ситуацијата вака
    Тој- Еј земав филмче за гледање, спреми се за "реклами" ;)
    Јас- А бе ај не ме напнувај за секс, денес најмалку 5о пати ми спомна, кажи нешто попаметно. Секс па секс, и да му се сака на човек ке му се отсака од тебе
    Се откажува од идејата и почнува да прави муабет за глобално затоплување. По 15 мин...
    Јас- А може ли "рекламите" да бидат уште пред да почне филмот :$

Најчесто напнувањето за секс ми ја руши желбата. Исто и договарањето два дена унапред за тоа кога каде и како ке имаме секс. Сакам да си дојде спонтано.

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    6.275
    се согласувам со ова.најчесто напнувањето на секс и мене ми ја руши желбата.не сакам кога некој ме присилува на нешто.сакам работите сами од себе да си течат.а најмногу ме нервираат оние машки уцени:ако не сакаш ништо со мене подобро заборави ме.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Balzzak

Balzzak Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    just me ..ako sakas tuka sum da ti pomognam ...pisi mi ...ja go imam istiot problem so zelbata za sex

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Ќе ја замислам желбава, чекам ѕвездуле да тресне од на небо.

18. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    nimfomanka ili ne

devojki dali e vo red toa so neam sitka vo seksot sakam poveke normalno li e so mu baram jas toj mene ne da e do mene jas i tripati dnevo bi vodela ljubov ama toj nesaka mislam soprug mi e se koga nemu ke mu firne i sekogas koga imame sex e na moj zahtev kako jas da sum mu potsetni inku mazmi e imali nekoja vrska ponekogas mi vika ti mislis samo na sex ve molam za iskustva inaku jas sum 23 toj 31 ima li vrska godinite i tn pisete tuka i da ja razresima misterijava

19. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    nimfomanka ili ne

па стварно не знам што да одговорам ,веројатно зависи од ситуација до ситуација и од врска до врска.Ова пример ме потсети на мојот дечко кој неколку пати ми викаше цело време сакаш секс и на крај не завршивме добро.Убаво е кога си погоден со партнерот за таа работа ,и кога и двајцата имате луди идеи ама не секогаш е така како што сакаме

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    nimfomanka ili ne

Не си нимфоманка туку не ти е погоден партнерот,а сексот е една од поважните работи кај партнерите. ;)