Можда не си ме разбрала, пишав дека секогаш имам вагинален и дека немам проблем со тоа. Ама добро ти е мислењево за тие што имаат проблем.
Се добива кога сексуалното задоволство е најјако.Е сеа како се манифестира, ваљда е кај секоја различно.Везе неам, пример ја се тресам, ми се убрзува срцебиењето, нозете ми се тресат, осеќам како нешто да ме дрма внатре, ми се стега пипи, поубаво ми е за 50% него во текот на целиот секс, махинално гребам се дерам. не знам како да ти објаснам @WildMk ти си секс гуру, де помош
Не секогаш. Зависи дали ќе се потруди партнерот и дали јас сум во mood. Кога имаме quickie тешко таа работа.
Сега ми текна нешто онака, безвезе. Зошто прашањава се наменети само за женски пол... Зар машки не доживуваат анален оргазам? Или и тоа е мит?
Поборник за мужите хахахах. Отвори им тема, баш да видиме кој го прима прсто во газо. Се наежив дур пишував
Дали е важна формата на пенисот? Некои од нас имаат прави, нагоре, надоле, на страна. Дали ова вагинален оргазам е стимулирање на т.н. г-точка или нешто друго е?
Да тоа е.Па кај мене сѐ прави биле Ама знаеш дека тоа горниот може да заврши работа.Дека ќе удара (не знам другачије да се изразам) во Г точката. Затоа и ваков фингеринг со прстите нагоре, делува побрзо.Бар кај мене. Абе со добра техника нема везе каков е.Мислам на облик, не должина.Али ова со искривен нагоре и по логика ми текна.Полесно ќе се стимулира Г точката
Може и со малку закривен надоле да заврши работа. Лично си имав комплекс малку (а и со право...) бидејќи бившиот на една бивша имал таква форма, нагоре, спротивно на мојата па, позата лажиче-мисионерска заврши работа има многу момци на форумот и колку повеќе познавање во сексот толку поголеми шанси за комплекс па да ги утешам, за секоја форма на пенисот има соодветна поза и не е толку позата важна колку што е важна целта а тоа е совршен оргазам на саканата. Предигрите исто се клучни, си сака познавање и од исхрана, физиологија, кардио вежби, тоа веќе за перфект вагинален оргазам кај жените. Среќа што постои форумов, искрено.
Па според мене, не придонесува само машкото за да биде таков сексот. На пример јас, со секое машко што сум била до сега сум доживеала оргазам. А со тие што ептен добри се покажале дури и сквиртање.
Па до мене што е, секогаш сум била весела пред чинот, опуштена, напалена.И за време на сексот сум таква.Мислам не сум весела, пошо не ми е до смеење Ама сум опуштена, башка си го знам телото, некогаш кога треба и потшепнувам.Али затоа секогаш сакам pregame.А за сквиртање, малтене секој пат сквиртам кога има простор, пошо иначе .Само за вагинално сквиртање, ретко било шо не ни памтам колку, ама помалце од 10, да не требало мала стимулација на клиторисот, или хендџоб+клит. Малце ми треба да ме ,,рчне”.