Имаме потреба од жена за чување на бебе од 5 месеци која претходно имала вакво искуство. Обврските би биле само околу бебето, во период од 11-17h Живееме во Козле. Ако имате препорака или сте заинтересирани, опишете ми во ЛП.
Baram zena za cuvanje dve mali decinja. Obvrska e samo griza za decata nisto poveke. Za Skopje. Pisete mi ako imate preporaka.
Здраво на сите. До сега немам работено, но многу сакам деца како и поминување на време со нив (многу добро се согласуваме). Од Скопје сум и имам 18 години. Возраста ниту полот не ми се важни.
Zdravo. Baram da cuvam detence. Imam iskustvo od edna godina cuvanje na bliznacinja zaedno so druga zena ( bidejki bea 2 i toa bese baranje na majkata). Obvrskite mi bea zaspivanje na decinjata, presoblekuvanje, hranenje, prosetka ili igranje vo dvorot, citanje i ucenje soodvetno na vozrasta i peglanje na detskite alista. Imam 26 godini. Dokolku ste zainteresirani pisete mi vo poraka
Здраво на сите. Би сакала да прашам дали има можност да чуваш некое детенце без искуство? Студент сум, многу сакам деца и би била пресреќна доколку најдам некоја таква работа. Верувам дека брзо би научила што и како е потребно и би била од помош доколку некоја мајка има потреба од тоа.
Барам девојка/жена за чување 5месечно бебеЕ на 4 часa, од Карпош, тафталиџЕ илИ козле. Нема да бидат сами секогаш, често ЌЕ сум дома и јас.
Барам девојка/жена за чување на 12 месечно дете на 4 часа, од Аеродром. Еден од нас ќе биде секогаш присутен.
Здраво, барам жена, девојка за помош при чување на деца. Две близначиња на 3 месечна возраст. Живееме во Бардовци, работно време 6 часа. Секогаш ќе има присутни уште двајца. Услов ни е да има вакцина или антитела за ковид .
Дечки колку се движат платите на дадилките( чисто ориентационо) и што вклучува работни oбврски? Ручек за детето?
Нормално е некој дома ако ти седи покрај дете да биде вакциниран, поготово кога има можност да го направи тоа.