Дали жената сака да чува дете 2 ипол год во Кисела Вода 5/6 саати, работни денови само? Ако и одговара пишими во порака колку пари бара.
Здраво, доколку имате препорака за дадилка на 10 месечно бебче, од 8 и 30 до 16 и 30, од јануари за во населба Влае. Би имала обврски само околу бебето, прошетка играње и јадење. Сопругот претежно работи од дома но секако ни треба некој посветен и за подолг рок.
Zdra Zdravo, Dali se uste imate potreba za cuvanhe na bebeto, dokolku imate pisete mi, vi stojam na raspolaganje, pozdrav i ubav den
Здраво, Имаме потреба од девојка/жена за чување на 2-годишно девојче во Охрид, од 09:00 до 14:00 понеделник до петок. Плаќање по саат
Здраво, ми треба жена/девојка за чување на 2 год дете во к. вода, 3 пати неделно (работни денови) од 9 или 10 сабајле, 5/6 саати по договор.
Ми треба жена за чување дете. Ако има некоја нека препорача. Барам со искуство. Секој работен ден од 8:30 до 16:30. Се работи за Скопје, Аеродром.
Здраво, ми треба препорака за жена за чување на 10 месечно бебе од март, една недела од 7 до 15, друга недела од 13 до 17 часот .Колку би требало да ја плаќам?