Zdravo mamicki, da mi predlozite zena so preporaka za dve godisno detence. Obvrkite ke se osolkundeteto, nisto drugo. Da doagja dva do tri pati nedelno. Za Aerodrom Skopje
Барам жена за чување на 2 годишно дете од 08 до 16 часот, понеделник до петок, празници и викенд слободна. Локација: Аеродром. Би започнала со работа од 1 септември.
Бараме девојка/жена за чување дете од 3ипол години, навечер од 20-23часот, за 2пати во месецот. Од населба Карпош, Тафталиџе, Влае.
Пак јас Пред да почнете да го оставате бебето по цело работно време со жената што го чува, правевте некаква адаптација? Кога и како е најдобро?
Здраво, Препорачајте ми ве молам жена за чување на 1 годишно бебе идеално од К.Вода. Обврски би имала само околу бебето во работни денови и тоа 3 дена би била ангажирана од 08:00-15:00, а два дена од 13:30 -15:00. Почеток на работа од 1ви јули
Ако на некоја и треба девојка за чување на дете од септември во попладневните часови, реон Центар, Кисела Вода, Капиштец нека ме контактира
Zdravo da preporacate zena sto vi go ima cuvano deteto..? Seriozna,stabilna i za podolg rok.Za bebe od 9 meseci.sredina na avgust adaptacija,start od septemvri I pisete mi vo poraka kontakt ako imate
Здраво, Ве замолувам да ни препорачате жена за чување на 1 годишно бебе идеално од општина Аеродром. Обврски би имала само околу бебето во работни денови од 08:00-16:00. Почеток на работа од 1ви септември.
Zdravo! Barame zena za cuvanje na dete, skoro 2 godini ima deteto. Rabotno vreme 8:30-16:30, vo Kapistec. Pocetok od Septemvri. Pozdrav!
Хело, пак јас пак бараме жена зашто премногу се разболуваше во градинка ако имате инфо за некоја слободно пратете ми во порака, од 08 до 16 обврски само околу детето (18 месеци) и ако има некој што има жена ако може повеќе инфо околу сума колку да им понудам до сега 2 бараа различна цена па да знам за исти обврски па да знам од искуство. Поздрав
Здраво Која е цената по час за жена за чување на бебе од 11 месеци? Сакам да побарам па ми треба ваше мислење, не сакам да ги навредам со понуда за плата бидејќи не ни е познато и од блиски не сме имале искуство Каде најчесто барате жена? ФБ групи или на некој вебсајт? Како што реков немаме познати за да биде си препорака
Имаш сајт supersitter.mk и таму ќе најдеш доста огласи, а ќе добиеш и претстава за како моментално се движат сатниците за дадилка. Среќно