Жени за чување деца

Дискусија во 'Дете' започната од Kalina1, 17 мај 2011.

1. ChanG3z

ChanG3z Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2026
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Здраво! Барам жена за чување дете од 6 години со скратено време: од понеделник до четврток, по 2 часа дневно. Детето е во целодневна настава, а обврската би почнала со земање на детето од училиште, проверка на обврските по часовите, спремање ужинка за детето и чување додека да се вратам од работа околу 17 часот. Значи 1-2 часа дневно, од понеделник до четврток, во Карпош, Скопје.

На Tin1a4, dromka и Simon4e0507 им се допаѓа ова.
  2. Sss26

Sss26 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2025
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    Здраво, некои препораки за жена, би ми требало по потреба кога не оди во градинка. Сега почнуваме со градинка за бебе 11м

3. FitGirl2023

FitGirl2023 Активен член

Се зачлени на:
    21 април 2023
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Mi treba zana za cuvanje na dete vo popladnevnite casovi, posle 17 casot. 2-3 dena vo nedelata. Ziveeme vo Karpos. Pisete dokolku ste zaineteresirani.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Biljana 93

Biljana 93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2022
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    103
    Здраво ми треба жена со искуство за чување на бебе. Станува збор за 9 месечно бебе
    Јас ќе бидам дома ама морам да почнам со работа и ќе ми треба помош некој да е околу малава. Отприлика од 9 до 15,16 часот ќе се договараме како и кое време би довагале.
    реон Скопјанка незнам некои го рачунаат како центар некои како аеродром ве молам заинтересирани да ми пишете