Жени за чување деца

Дискусија во 'Дете' започната од Kalina1, 17 мај 2011.

1. ChanG3z

ChanG3z Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2026
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Здраво! Барам жена за чување дете од 6 години со скратено време: од понеделник до четврток, по 2 часа дневно. Детето е во целодневна настава, а обврската би почнала со земање на детето од училиште, проверка на обврските по часовите, спремање ужинка за детето и чување додека да се вратам од работа околу 17 часот. Значи 1-2 часа дневно, од понеделник до четврток, во Карпош, Скопје.

На Tin1a4, dromka и Simon4e0507 им се допаѓа ова.
  2. Sss26

Sss26 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2025
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    20
    Здраво, некои препораки за жена, би ми требало по потреба кога не оди во градинка. Сега почнуваме со градинка за бебе 11м

3. FitGirl2023

FitGirl2023 Активен член

Се зачлени на:
    21 април 2023
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Mi treba zana za cuvanje na dete vo popladnevnite casovi, posle 17 casot. 2-3 dena vo nedelata. Ziveeme vo Karpos. Pisete dokolku ste zaineteresirani.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Biljana 93

Biljana 93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2022
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    103
    Здраво ми треба жена со искуство за чување на бебе. Станува збор за 9 месечно бебе
    Јас ќе бидам дома ама морам да почнам со работа и ќе ми треба помош некој да е околу малава. Отприлика од 9 до 15,16 часот ќе се договараме како и кое време би довагале.
    реон Скопјанка незнам некои го рачунаат како центар некои како аеродром ве молам заинтересирани да ми пишете

5. Mila0000

Mila0000 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2021
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    1.162
    Здраво мајки,
    Навреме сакам да почнам да барам жена за чување на деветмесечно бебе, бидејќи ќе треба да тргнам на работа.

Па би сакала да прашам колку се движат платите на тие жени, немам искуство а и немам некој познат на кого му го имат чувано детето за да прашам за цена.
    Па некоја ако може да ми каже од прилика од - до колку земат?
    Фала Ви :)

6. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    668
    Јас тие што ги најдов земаат од 30.000 ден нагоре за понеделник-петок по 8 часа.

На Mila0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mila0000

Mila0000 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2021
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    1.162
    Амн бе, нели е многу :^)
    Исто ми треба од понеделник до петок по 8 h.
    Некоја моја претпоставка мислев околку 1000 ден дневница, или една минимална плата.
    Благодарам на одговорот :)

На Marijanche33 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. una1

una1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Барам жена/девојка за чување дете од 9 месеци, од месец јули. Работата би била неколку часа во денот од сабајле за помош, анимација и играње со детето. Јас работам од дома и за се останато ќе бидам вклучена во обврските. Локсција Скопје/ Карпош. Заинтересираните контактирајте ме во порака.

9. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.911
    Допаѓања:
    7.690
    Јас мојата ја плаќав 200 ден.од час.Сега наплаќа поскапо. За 1000 дневинца не знам дали некоја би се нафатила.

На Mila0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    5.185
    Имам проблем а и не знам каде да прашам на форумов за совет.
    Имам бебе дома и на работа сум од 10. Другото дете ми е 9 год оди во школо но школото е 15мин пешки и има повеќе улици и булевар за поминување. Работата е што немам кој да ми го носи сабајле во школо мал е за сам, а јас цела ноќ неспиена, со бебе од зграда од 10спрат да се симнувам, па често спие/јаде тоа време, знае да е и ладно врнежливо...
    Имате ли совет/идеја, кој да барам да ми го носи, стварно сум во тесна ситуација, немам идеја.

На intj_girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.475
    Допаѓања:
    9.272
    Може пример родители од одделението ако имаш во близина, некоја постара сосетка или тинејџер што оди во истото училиште. Секако би понудила и надоместок за услугата.

На Lady*Bug и Mila0000 им се допаѓа ова.