Жени, што не ви се допаѓа кај други жени?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by baba Rada, Sep 20, 2018.

1. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Оговарање, лицемерие и жена облечена во тренерки а не оди во теретана на вежбање |( општо мразам луѓе облечени во тренерки а одат на кафе или шетање.... |(

2. La.loca

La.loca Популарен член

Мразам премногу наоадност, кога ќе видам некоја колку е нападна спрема некого:puke:

Xana1318 likes this.
  3. piksooki

piksooki Популарен член

Мразам кога се омаловажуваат себеси и другите жени.Кога мислат дека другите жени се ѓаволи и дека сигурно ќе им го расипат бракот.

4. Mantub

Mantub Форумски идол

Ygritte, Мразиш луѓе облечени во тренерки а не одат во теретана? Ние имаме сериозен проблем како народ. Искрено, ќе ти речам само, олади малку. Ова ти е тотално навредливо, да не речам една од попримитивните работи што треба да ги надминеме е потребата да зборуваме за нечиј изглед кога за тоа нема потреба. Не збориме за дрес код, одам на деловен состанок кај што знам што е дрес код таму, сите ќе се во деловно издание, или кога не треба да бидеме разголени како за на плажа кога одиме на родителска средба за децата у школо. Збориме за тренерки за шетање, дај остајте ги луѓето да си живеат слободно, зарем малку проблеми имаме во животот, немој да измислувате проблеми кај што ги нема, и да правите нешта кои ги прават луѓето да се осеќаат лошо за себе онаму кај што нема потреба.

DoubleK, Celltica, Teja26 and 9 others like this.
  5. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

И јас истото сакав да го кажам.Па како да одиме до продавница облечени ако не во тренерки?
    Па и најголемите светски ѕвезди одат на шопинг или на кафе во тренерки,што јас да облечам фармерки,корсет и штикли по сред бел ден?
    Бог да чува.

poppie, didisi, cresa-jagoda and 2 others like this.
  6. Ygritte

Ygritte Форумски идол

@Mantub & @MamacitaBuena извинете, ете лошо сум се изразила, не мразам, туку едноставно не ми се допаѓаат тренерки како дел од гардеробата.... Жена во тренерки ми изгледа многу не средено, како да се изразам, како нашла така се облекла, иако можеби се квалитетни и скапи....

senza.parole, Dream-Girl and Xana1318 like this.
  7. Xana1318

Xana1318 Истакнат член

Mrazam koga nekoja devojka se istegla ubavo znaete zalepena so daska
    a od nadvor mislite kozata kje i ispuka
    Ma daj be covece ako si debel ili imas masni naslagi ne znaci aj kje kje go sokriam salceto da ne mi se gleda taka sum po seksi ne treba da se sramis od svoeto telo bidekje ti odlucuvas kakvo kje ti bide
    I edno shto navistina me nervira e te kanat na kafe posle slusas za sebe
    Ovaa me pokani na kafe ka se doterala mislis na Red Carpet kje da ode i ozboruvanje i ozboruvanje :( ;(

didisi likes this.
  8. mime87

mime87 Популарен член

Прости и не културни малограѓанки кои не знаат да склопат 1 проста реченица за да се издразат,а притоа уста не можат да затворат од оговарање и плукање по други жени како алапачи.
    Лоша основна хигиена на забите ,ноктите косата итн.
    Кога жвакат мастика со устата отворена до плафон.
    Кога ќе ги видам на кафе среде бел ден на +40 степени облечени со фустаните и штиклите од матура или полуматура , ужас.
    Љубоморни,завидливи и злобни жени за нив сите жени што заминале надвор од државата или во Македонија а не се келнерки и шанкерки(без навреда само пример давам,го почитувам секој човек и секаква работа),успеале само затоа што спиеле со некој таму,неможат да се помират со фактот дека има образовани и способни жени на кои ни на малото прсте неможат да му се фатат.
    Жени кои што немаат никакви манири,зборуваат гласно,немаат никаква основна култура или почит спрема другите луѓе.

m.i.g, poppie, Peperutce1115 and 5 others like this.
  9. Carolin.

Carolin. Популарен член

Сите жени се убави на свој начин. (ова ми го има кажано баба ми, и во право е)

Единствено, безобразноста, непочитувањето, не заинтересираноста за сопствениот живот а мешање во туѓ, не одрживање основна лична хигиена, оговарање на други жени само затоа што се подобри во нешто, да не знаат културно да се изразат ме вадат од такт искрено.

10. piksooki

piksooki Популарен член

Ете уште нешто што мразам
    -Жената мора да биде дотерана.Не сакам и нема да бидам и што сега?

poppie, dayla, didisi and 3 others like this.
  11. Xana1318

Xana1318 Истакнат член

ti si devojka koja znae sho saka vo zivotot mimi :)
    Navistina mi se dopagja tvojot nacin na izras kako mislite da si mi gi citala
    :* :)

12. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

прост вокабулар, просто однесување, заостанати сфаќања и немање култура и манири.
    ова ме нервира најмногу и кај жени и кај мажи.

Физички може да не ми се допаѓаат некои работи кај други жени, ама таквите мислења не сакам да споделувам. Зошто за тоа како физички изгледаме, не е секогаш во наша моќ, а однесувањето е, секој бира како се однесува.

didisi and hermosa like this.
  13. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Па добро, нормално дека нема во дискотека да излезам со тренерки. Збориме за обична прошетка, пазарење, одење во природа или ете кај некој дома што си близок дека е во ред да облечеш тренерки.

14. mime87

mime87 Популарен член

Ти благодарам мила ☺️

15. Adorabela

Adorabela Популарен член

Тоа што се прават врвни(да не речам очајни) домаќинки,и коментари од типот јас многу чистам што дури немам време за ништо друго:worried:.

16. A_star

A_star Истакнат член

Несредени жени.

Инаку ете ќе земам пример од моја познајничка.
    Жената е во Италија веќе едно 12 -13 години, имаат добра работа со маж и и добри плати, ама женава никогаш не е средена, ниту со гардероба, ниту со косата не знам.
    Секогаш и е мрсна, секогаш несредени веѓи а лицето нечисто и мириса на пот.
    Да речеш дека нема пари, не е тоа, можеби немање желба за дотерување, нејзиното дете од 8 години исто така, секогаш извалкано од чоколадо или сладолед, а таа не се труди да го исчисти.

didisi likes this.
  17. Ladu in pink

Ladu in pink Истакнат член

Жени што немаат општи познавања за некоја тема.Пример ќе се отвори некоја тема што не е озборување и тие те гледаат ко од Марс да си паднат.8-|Исто така ме нервираат и жени што осудуваат нечиј изглед или однесување без да го познаваат.Жени што немаат свое мислење...Конзервативни жени...

18. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Не реков дека мора да биде дотерана, нашминкана со фризура, туку само дека ми остава впечаток како несредена кога ќе видам облечена во тренерки.... Ете и мм си купи скапи квалитетни тренерки, сепак не ми го смени мислењето.... :) секој има свое мислење и гледање на нештата од свој агол :)

didisi likes this.
  19. KateKane

KateKane Форумски идол

Што имаме потреба да отвориме и да коментираме во вакви теми.

Подеградирачки, здравје.

20. AnnabelLee

AnnabelLee Истакнат член

Па нема да ограничам на пол, ќе кажам што ми смета помеѓу луѓето општо... недостиг на толеранција. Спонтаност, со чест на исклучоци на кои не им е битно дали ќе изгледаат интелигентно или кул, туку се баш природни...искрени, зборуваат од срцето. Ми недостига и тоа што се нема почит во обид на разговор со друго лице, и така дискусијата води во друг погрешен правец, наместо да се разбере што зборува другиот, поентата е да се врати...многу е ретко во денешно време да најдеш инспирација за тоа каков човек би сакал да бидеш... за среќа познавам неколку. Ова што го кажав може да важи за сите релации. Но се надевам на подобро...