не ми се допаѓа кога ги раскажуваш твоите желби,а тие те прават улави..а потајно горат и тие да го имаат истото,ама ради забрана или што ќе кажат другите или дрн дрн работи не го можат па затоа одма те хејтаат или оговараат
Преженствени, без муда. Такви кои се на грбот на мажот во секоја смисла, единствен интерес коса и нокти.
Не ми се допаѓаат луѓе: - што лажат - кои оговараат и притоа извртуваат нешта во своја корист - кои нон-стоп зборуваат, а не се некои полни со мудрости - нападни.
Жени што не можат без партнер 5 минути, љубоморни, жени што се арогантни кон продавачи, персоналот во ресторан...и сакаат да се лигават и да бидат третирани како разгалени принцези , жени кои зборуваат со омраза и злоба за други жени , озборувачки....
Долг е списокот ама само дел од работите што ми сметаат се: Озборувачки, лицемерни, жени што ласкаат како срце, душо, драга, а уствари не можат да се поднесат една со друга, посматрачки (поминуваш и те регистрира од глава до пета), жени што се умислени госпоѓетини, а немаат ни г од госпоѓа. Жени што мислат дека светот околу нив се врти, сите нив им љубоморат и им завидуваат.
Додавање премногу важност на себе. Attention seeking. Пр. Има ситуации кога пример кашла госпоѓата и ќе се удај се дур не и речеш дали сакаш вода. А чешмата е на 2 чекори. И следува лигавење, должење и тегнење на глас : Не благодарам, уживај. Мислам...извини Хахха не можам И после коа ти глумиш лудило и се фолираш. За некоја која било икс работа. Следуваат одговори од типот : Ама, како така, леле. Ама зошто. Не, не мора. Хахха глупи е**** Тралаалала неќу да ве слушам поќее чаооо
Што се прават газдарици на места кои не се нивни. Што немаат осет за потребата од мир на другите. Исто и за мажи кои се вакви.
dvolicni,licemerni,zlobni,ogovaracki, koi samo da se dokazat deka se vo pravo se ke izvrtat demek se tie znaat samo nivnite mislenja se "ispravni" ooo i nivnite "gazolizacki" koi samo da e negde vklopat gi podrzuvaat skroz se bezveze ,ne mozam da gi smislam ne gi ni primetuvam posle otkako vidam sto licnot se
Не ми се допаѓаат мами4ки кои не си ги воспитале син4ињата, особено кои не ги научиле на почит кон женскиот пол, туку им дозволиле да замислуваат дека се доминирачки алфи (хахааах), а тоа е пречеста појава во мк. И општо особи кои не знаат да им пренесат на децата манири, без разлика на полот, ме нервираат. Жени кои не се солидарни кон другите жени кога се во тешка ситуација. Жени кои шејмуваат други жени дека се к**ви. Жени кои сметаат дека е ОК маж да прави некои работи само затоа што е маж, а жена истите не требало да ги прави. Жени кои сметаат дека е ОК "маж" да вика или да им шлапне по некоја. Жени кои дрдорат или ко хиени се групираат во голем чопор за лоша цел. Жени кои зборуваат за нивните деца/внуци во секое друштво.