Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Жени, што не ви се допаѓа кај други жени?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baba Rada, 20 септември 2018.

1. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.823
    Допаѓања:
    39.496
    Спомнав и што ми се допаѓа..да не биде само мрчам. Насмеани луге, информирани, флексибилни. Кежуал и секси истовремено. Убави жени кои се свесни за изгледот но не манипулираат со него. Убави нозе. Слаткици со детето во нив лајв енд кикинг. Облини. Свеж изглед. Убав парфем. Стил имање. Великодушност. Смисла за хумор. И ласт бат нот лист, несташност.

На makedonkamak и RoseRain им се допаѓа ова.
  2. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.059
    Допаѓања:
    118.953

Но темата е,за тоа што не ти се допаѓа кај некоја жена.а не е за обратно како што си пишала:)

3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.823
    Допаѓања:
    39.496
    Знам, веќе ги кажав во претходна порака , нема могу работи што ми се грди кај жени. На прсти се бројат.Повеќе кај мажи:D

На makedonkamak и Alishan30 им се допаѓа ова.
  4. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Добро тоа што мене не ми се допаѓа на некој му се допаѓа,тука нема потреба за дискусија различни навики вкусови и тако даље :D

На makedonkamak, buba4e89 и Alishan30 им се допаѓа ова.
  5. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.059
    Допаѓања:
    118.953
    Значи темата не треба да постои.
    Врти врти пак на исто дојдовме.
    Вкусови се различни и не е убаво да се коментира за "грдостите" вака

На makedonkamak, zalosna и IM.TMKQ им се допаѓа ова.
  6. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Па девојко принцезо ако ти пречат игнорирај ги и не се замарај и не лечи комплекси така ке станеш подобар човек верувај.

7. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    Не можеш да ги игнорираш лесно посебно ако мораш да бидеш во контакт со такви секој ден.
    Не сум совршена, си имам свои маани фала богу

8. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.026
    Допаѓања:
    36.331
    Јас се пронајдов во мрсна коса и изгужвана облека. :$

Во моментот ми текнува само на жена што пуши цигара и оди. Не знам зошто ми е толку одбивно. Или ич нека не пуши или нека седне нека испуши па нека продолжи ама верувам најчесто се брзаат некаде па затоа така. Не сум пушач и не сум компетентна да коментирам можеби ама тоа е на број еден место што ми смета кај женско.

9. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Имам една комшика 17год е девојчето. Голема е не е мала Ама нон стоп грицка нокти. Сто пати и имам кажано да се одвикне од тоа бидејќи не е ич убаво. И никако да се одвикне , а мене страшно ме нервира ко ќе ја видам да грицка нокти. :envy:

10. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Тоа што некој има критериуми што му се допаѓа а што не,не се комплекси.Доколку се пронаоѓате тоа е ваш проблем.Опуштете се малце жени :inlove:

11. Carissa

Carissa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2017
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    613
    Жени што мразат други жени и жени што се обидуваат да ги нахранат своите комплекси преку омаловажување на други жени.
    Жени што не можат да се задоволни и исполнети сами со себе па константно бараат машко присуство и внимание.

На Kitty23, Alishan30, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. joyful

joyful Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2017
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    2.558
    Искомплексирани жени кои своите фрустрации ги лечат врз другите. Истот така ме нервираат жени кои немаат почит кон себе и се продаваат и нудат за пари, парче накит, облека. Дозволуваат да бидат купени. На кое ниво треба да ти биде самопочитта и мислењето за себе за да бидеш понижена на ваков начин...

13. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.084
    Допаѓања:
    77.104
    Жени кои кажуваат дека не сакаат оговарачки, а самите не престануваат да оговараат (ги има и на форумов такви, посебно во Македонски јавни фаци се утепаа од оговарање тие што баш не ги сакаат оговарачките) која иронија.
    Жени кои постојано набљудуваат други жени и бараат маани и недостатоци за физички изглед (имала мрсна коса, грицкала нокти, премногу се шминкала итн)
    Темава сама по себе е оговарачка и премногу комплекси се лечат.

На Someonespecial, Sexybaby86, Minci13 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    Друго е да оговараш јавна фаца,оти под дифолт тие се под будно око на јавноста, а друго е да зјапаш ко улав во секоја рандом или блиска особа и да анализираш што те нервира кај неа....

На LiliBoz, Feminka22 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  15. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Не е друго,и едните и другите се луѓе.Не може во едно друштво да си еден карактер во друго друштво да си друг.Тоа е дволичност.Заборавив да напоменам и јас најмногу не ми се свиѓаат феминкиве во темата за јавни фаци кои "се знаат" кои тврдат дека е така и дури се препукуваат.

16. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.270
    Допаѓања:
    7.721
    Трачарење и мешање во туѓи животи!

На makedonkamak и buba4e89 им се допаѓа ова.
  17. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.360
    Допаѓања:
    126.238
    Тоа што многу возат како ненормални,при тоа со мобилен или кармин во рака.Плус,некои и сум видела како употребуваат мобилен додека возат пребрзо со дете во автомобилот...... :|
    Тоа што ги боли кога некој ги навредува,а и тие самите упатуваат навреди кон други. |(

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Грицкањето нокти е навика и тешко се одвикнува човек. Од искуство почнав како мала до 23 години грицкав,ништо не ми помагаше. Се додека случајно чекајќи бус видов една девојка со убави долги бели нокти и си ја запомнив таа слика, после си купив едно лакче против грицкање и ги пуштив моите и почнав да ги правам,вкупно 6 години ги правам со паузи и не ми биле рацете во уста. Зборот ми е дека сега јас не сакам да гледам машки и женски со изгризани нокти што значи дека ако некој самиот сака силно нешто ќе се потруди да го искорени тој проблем.
    Се пронајдов инаку џабе и зборуваш.

На Feminka22 и worrieddd им се допаѓа ова.
  19. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Браво што си победила една лоша навика. :)

На Feminka22 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.298
    Да ти поолеснам.
    Да се пронајдам?
    Лила не ми е другарка, ако ти бодеа очите оговарачки.
    Оговарачка е ова пример, овакви работи спаѓаат под оговарачки, гледаш дека мисли на некого, се пронаоѓаш и пронаоѓаш и други, ама те прави будала. Не ти кажува, ама те ребра, те ребра као демек ти збори за некој друг, а мисли на тебе или те збори со друг и не ти кажува што мисли за тебе дури и да и пречи. Е тоа е оговарачка.
    Зборот кој го бараше е - трачарки. Трачарки трачарат да пројде време, трачарат за нив небитни луѓе, јавни фаци и слично.
    Е тоа е разликата.
    Уште полошо е да зборуваш за некого и при тоа да не му го кажеш тоа директно, а можеш.
    Да, и понатака не сакам оговарачки. Едно е да се заебаваш за некого кој и онака сам е експониран на тапет зошто е јавна фаца, а друго е ти да експонираш и да потенцираш некого, а да не му се обратиш ако веќе имаш мислење кое сакаш да биде чуено. Мислам у реду е, подјебавање ребра да заболат.
    Пример, нема да ти се обратам никогаш на некоја тема со цел да се пронајдеш, да се нахранам ау леле што и реков, па и да те правам будала.

А ако ти пречи, не ја прати темата, едноставно одследи ја, блокирај кој ти пречи и слично, твоја слобода.

Последна измена: 23 септември 2018
    На DAngel, Dentina и Feminka22 им се допаѓа ова.