3.Да, да тука е вистинското место! Само продолжи така! 10.Оф Боже, сигурно не слушаат и соседите! 25.Не можеше ли подобро да се избричи?
Господе до којзнае каде се слушаме... Ако се преместиме во друга поза може нема да бидеме толку гласни.. Каде ги фрлив гаќичките? Леле ако влезе некој.. А кога сум сконцентрирана, чудесно е како на ништо не мислам
Зависи. Ако е лош сексот: О Господе ова е се? Многу мало бе! Ама техничарче не е! Уф, сирот да ми ги чуе мислите ќе му го убијам егото засекогаш! Хмм онаму горе има пајажина. Треба да го подзачистам станот. Дај да преземам нешто и да ја завршам оваа фарса. Требаше да си останеме кафе-другари. Ако е добар сексот: Е ова не сум го правела! Уау! Што ми направи бе манијаку?! Гризи во перница, гризи. Зграпчи му го г’зот. &%&%‘&%‘&’%‘&**())__**&„„“„„„’%‘’%‘“ Кога уживам, се препуштам целосно на задоволството. Кога сум задоволна, врискам. Штом врискам, значи дека не размислувам. Моја верзија.
Каква боја ќе ми одговара за таванот Што има да мислам, од мислење фајде нема... едноставно уживам! Порано знам дека се замарав со тоа кога ќе свршам... ама веќе не се замарам со ништо! До годините е
Бидејќи 7год. имам секс со дечко ми, па добро си знаеме што сакаме и двајцата, мислам САМО на самиот секс, која поза наредно ја сакам, да си го стегнам за г‘зе кога ми е премногу енергичен срцушот да го достимулирам , во кој момент е најдобро да имам оргазам, значи мислам како да си го појачам сексуалното узивање, или ако вклучуваме и сексуални фантазии и зборуваме за време на сексот мислам на тоа...
Главно ме чуди како не мислам на ништо кога се од горенаведеново ке е под конец. Дури ни колку сум гласна, ни кои самогласки ми преовладуваат, ни колку градите ми се тресат
Мислам, мислам... Со време се учам да ги контролирам мислите и да си уживкам, ама за жал не е секогаш така. Ако имам некоја незавршена работа одвреме навреме ми паѓа на памет. Тогаш си викам, а не лебарка, ајде марш мислите назад, фокусирај се Порано ми доаѓаа мисли како, „така, така, полево, ајде баш тука„ , ама си научив со време тие мисли да си ги кажувам Ако сама не си кажеш, сигурно нема тој да ти ги прочита мислите
исто исто исто како јас да сум пишувала само ке додадам дека ако е лош сексотси велам ај да завршиме побрзо да си прочитам списанието а ако е добар ох боже дај ми сила да доживеам уште еден оргазам
ако сум полудена не мислам на ништо едноставно уживам или го полудувам е кога не сум тогаш се и свашта ми проаѓа низ глава 1.престани да ме гризаш ау ме боле ау ти реков престани (мн често ме гриза по образи и сегде и ова нај ме нервира) 2.леле пак му пораснала брадата како гребеее 3. ми се мочкаааа ајде побрзо 4. хм а да замислам делка водам љубов со некоја позната звезда? затвори очи добро иии не бива премногу добро го знам и премногу пријатно ми е за да се осеќам така хм добро јебига неможе секој да фантазира 5. оф боже колку е добро итн итн
Не многу често но размислувам за некои други банални работи. На пример кога орално ме задоволува „Леее добро доста е, несакам веќе, ајде нека престане„ Одкако ќе свршам ми се чини ко цела вечност да поминува па само чекам конечно да заврши и он. Понекогаш мислам на тоа дека ми се јаде нешто, на пример пуканки - тоа најчесто, исто така и што ќе праиме после. А понекогаш ми доаѓаат мисли кога сме се карале Понекогаш сакам да замислувам дека е некој друг Ама најврв ми е кога размислувам кој ќе победи во фудбал (дали е ова нормално за жена? јас мислам не)
23. Дали е ова мојата Г-точка? Ова ми е хит само на тоа мислам во последно време и правам споредби од претходниот пат дали беше подобро,полошо ах тааа точка веке .
Не мислам многу многу, само си уживам.Ама во секој случај ми прелетуваат некој мисли како на пример:колку ми е убаво или ако сум свршила веќе, си мислам кога ќе заврши-неможам веќе!!!
Леле жени јас имав сериозен проблем на почетокот, ама ај прво ова да ви кажам. Ако е се во ред и ако се опуштам, не му ја мислам, само се плашам да не влезе мајка му и да се пожали за нарушување за јавниот ред и мир Ако некогаш се потрефеше да не ми е до секс или да бев нешто напната нервозна, цело време за време на самиот чин, јас формули повторував. Ама сами ми доаѓаа во глава тие мисли, од сите можни предмети што ми беа со задачи јас за време на лош секс најубаво ги учев.
да се сложувам дека најчесто размислувам кога е лош сексот,...ама понекогаш и кога е најдобар незнам зошто но најдобриот секс најкратко трае,барем кај мене е така, ...или пак јас заборавам на времето...едно е ...но вообичаено кога е толку добар сексот прво нешто што ми поминува низ глава е ....само да не сврши сега, уште малку злато,...не, не сега, не сега ....и кога ке сврши ...ееее толку ли беше , ..(па продолжувам со мислите)...сега тргни се настрана, не чепкај, не прави ништо, побрзо ке собере сили за друга рунда...доста ли ти беше... -ова во глобала го мислам, ама морам да си признаам понекогаш и гласно си го кажувам