Па не размислувам,гледам едноставно да се препуштам на актот и си уживам. Уше тоа ми фали, и за време на секс да мислам на проблеми. После па кога ке го нема него да си мислам на секс Уживај тамо и не се замарај,бар тие неколку минути да ти е се ОК
Ништо.! Апсолутно ништо.. Го пуштам умот на пасење а јас си уживкам во сексот Има доволно време за мислење пред и после него.
Размислувам само за она што се случува во тој момент, за ништо друго надвор од собата или за вчера или за утре.
Се случува да ми одлетаат мислите ама се трудам да ги отргнам и да се сконцентрирам на убавото Еднаш само што стасав кај него уште сабајле рано и не се ни напивме кафе одма се фрливме на работа па мислев како би добро би ми дошло кафенце
Многу ме насмеавте со некои мислења... Инаку јас на ништо не мислам си се препуштам на дечко ми да ме води во сништата
Sekogas mislam na gluposti, se zamaram mnogu psihicki, i retko uzivam... od sekogas sum vakva znaci. Aman
Зависи кога како, некогаш на тоа колку поубаво не може да биде, некогаш на некој друг. А некогаш нема простор за размислување.
Таванот ми е исчаден, требаше да искречам. Од каде сега да ги платам сметките, а да не влезам во минус.
Ау темава. До пред некое време мислев дали му е убаво и дали ме споредува со нејзе.Но сега гледам да се опуштам, така е најдобро