понекогаш на бившиот дека бил подобар понекогаш на ништо само уживам а понекогаш едвај чекам да заврши
Иако е за жени темава.. 1.У пм го исклучив телефонот. 2.Заклучив надвор. 3.Каде ја паркирав колата и кадее ми се клучевите. 4.У пм утре имам 300 обврски... Пс.. не летате само вие со умот, уф колку е секси новата комшивка......
Схаха леле 15,17,по некогаш 20,25, или ке ми текне дека треба нешто да купам другиот ден А по некогаш на еден бивши колега пред да го сменам работното место се се прашувам да можеше како ли ке беше
Ajde i nie maskite da kazeme na sto mislime. Jas sum skoncentriran isklucivo na seksualniot cin i sakam partnerkata da uziva vo se sto i pravam. Sakam ona sto go pravam da bide sovrseno i sekoj pat razlicno. Samo na toa mislam na nisto drugo.
Полека де, полека...аууу..ете, пак утна....абе не така, лелелееее...смотко....ех фала богу, конечно на право место....абе чекај, не так, абе...
Биди побрз, пискај, само ако се сексаш со друга ... Уште колку цигари имам, како ќе станам сабајлето...
prvata tura ne mislam na nisto..! E na vtorata koja trae podolgo pri kraj ja mislam na mojata koleška ili na kerkata na tetka i , ( i dvete se super seksi so obilni cicki )
На тоа што правиме, и го дополнуваме со дрти-ток и рол-плеј... ако ни е таков филмот. Или на ништо, ако е повеќе накај водење љубов. И едното и другото си има своја предност...
Си размислувам дали е вклучен бојлерот за да има топла вода за туширање после секс. Исто така мислам и на тоа дали сум ја заклучила вратата , да не дојде некој ненајавен гостин. Може да мислам и на што да јадам после секс оти брзо огладнувам. А ако ми се примоча за време на секс си размислувам на тоа он побрзо да сврши и така си чекам и чекам....