Ќе ја избрка дедово? Не ми е јасен вториот fragman, прво се гушкаат, после Сејран пред врата. Пелин конечно ќе си дознае кај и е местото. Колку се понижува таа жена.
Спојлер: Спојлер Сејран му кжа на дедо му за Пелин, тогаш дознаа за пукањето. Двајцата се добро. Дедо му дозна за Пелин ама не се налути. Ферит и Сејран се смирија.
Урлав од смеа!! Ќазим во амбулантната кола и вика на сестрата: Девојче, не учеше ваљда онлајн за време на пандемијата? А бе умрев од смеа готово..
Следната ќе била уште подобра. Мислам дека Ферит сега сфати дека Сејран го сака.. на негов чуден начин доби потврда дека го сака. А Пелин виде со кој си има работа.
Пак се први. Смешно ми беше што ates kuslari ја сметаа закана, кога видов уште кој формат на серија ќе е, знаев дека ни 5 епизоди рејтинг нема да има. Не научија дека здосадија на народот со тие серии во сиромашните населби со иста приказна. Уште се чудам како досадната kardeslerim од тој тип успех им имаше толку. Веќе видено. Обожавам вакви серии во вили, раскош и семејна драма, држат внимание. Што повеќе вакви нека снимаат, вредат да се гледа. Ајде веќе Сејран и Ферит нека ги спојат, 20 епизоди ги извлекоа така, редно е.
Дојдов да прашам зошто немаше епизода, сте пишале гледам причината. Многу ми фалеше да гледам нешто, се навикнав во сабота да си одмарам гледајќи ја серијава. Се надевам следна недела ќе има. Ги разбирам и нив, страшна катастрофа им се случи.