https://m.ok.ru/video/5193961114161 Eve ja novata epizoda prevedena na srpski. Jas ovde ja gledam na ovoj link
Не успевам да ја изгледам новата епизода со обврски. Како се однесува Фуат кон Асуман? Ќе може ли на кратко да ни ја опишете епизодата
Спојлер Стрина на Ферит, плус швалерка на татко му. Млада се омажила со чичко му, но починал млад и тој, немале деца и останала во вилата да живее. Дедото многу и верува и после него е одговорна за се во вилата...
На ТВ ја гледам вторпат серијава. Уште поубави ми се глумците вака прикажани на голем екран, на телефон кога гледам не ми е исто, а со наш превод и поубаво ми звучи. Знам дека сум од ретките што преферираат синхронизација. Ферит каква харизма има, не се мој тип поцрни мажи ама овој е врв. Кога ја гледам вака уште еднаш серијава, уште повеќе ми се допаѓа.
Кога ја видов прв пат ми изгледаше на многу јака жена со став, но после кога покажаа дека спие со деверот па потоа и како крена да му се соблака на свекорот ми се згади од жената. Сигурно спие и со свекорот.
Спојлер Не, немаат покажано такво нешто во овие 22 епизоди што сум ги гледала, евентуално кога бил помлад ако имало нешто, па да видиме понатаму. Одвратна жена е, за да е главна во куќата се би направила. Ќе има идеи и на Фуат да му ја местат Суна зошто жена му не може деца да има, многу гаден лик е.
Може ли некој накратко да раскаже зошто Сејран ќе се маже, а не сестра и? Ја пропуштив првата епизода
Прво кога гледав на интернет си помислив да не земале некои супстанци ама вака кога гледав сега пак на телевизија, мислам дека само се опијанија, сепак друго не покажаа ништо.