Сега видов дека и 3 најава имало, ја мислев за втората збориш. Чудо што извадија 3 трејлера, веројатно дека рејтингот падна. Не ми се свиѓаат најавиве нешто, се си мислев во друг правец ќе се движи серијава.
Пробуваат како kizilcik serbeti насилство да вметнат за гледаност преку Ќазим и Ферит Е ова не ми се свиѓа со турските серии ама ич.
А која серија не ја зезнале, па оваа да остане добра до крај. Подобро со помалку епизоди да ја завршат, него ли да ја влечат, да ја влечат и ништо ич на крај
Скроз. Пократки серии се многу подобри, барем не здосадуваат. Овие сто години што траат, се губи и желба и концентрација за гледање, па и се вртат у круг.
Или се вртат во круг, или па сосем други личности и настани се случуваат, што се губи цела смисла на серијата...
Па да, снимаат по 5 години, си одат и глумците, не им се снима ни нив толку, не па нас да ни се гледа толку време.
Па гледаат дека доколку не превземат нешто Брусница(Kizilcik Serbeti) ќе ја претрка...Ќе има поголем рејтинг
Мене таа серија ми е катастрофална, ни пет минути не би гледала таква затуцана...но во Турција тоа се гледа..
Проштевајте на офф топик ама мене сеа хит ми е AILЕ истотака нова е серијата, до 4 епизода се стигнати иако не ја поштувам Серенај ама во серијава вади јака глума. Со Женкар се усраа скроз, не ги ни глеам веќе
Гледам исечоци на инста со превод од новава епизода, тапа епизода, што им стана, ја упропастија серијава целосно
Леле боже. После ова ќе размислам дали да ја гледам уште серијава, тежок ужас... нездрави се овие со сценариово, тотално забегале.
Јас ни 26 епизода не планирам да ја гледам, катастрофа од серија стана. Не ми се допаѓа сценариото во која насока оди, како да не е истата серија од сам почеток, тотално разочарување.
Спојлер: Тарик Доаѓа новата конкуренција на Феритт...Тарик. Братот на Сафет Тие што се понапред со епизодите знаат кој е Сафетт
Што се случува не сум гледала 2/3 епизоди? Што напрабил Феро, па нешто за затвор зборуваат? А овој таткои на Серо со што го уценува стариот?