Секој со секого се изневерува Спојлер Каков татко, такви синови , одвратни се. На Ифакат не знам како не и е срам, најгадна сцена ми беше пред некоја епизода кога и пред свекорот сексуљаво во ноќница отиде, човекот ја одби. Жена без морал
Од кај му текнало па да направат комбинација Ферит-Султан слугинката. Одвратно, мајка може да му биде.
Пијан кога бил некоја вечер спиеле. Не пребирал, со која стигне одел. Стара е многу за него, а и гадна глумица е, можеле да најдат подобра.
Мислам дека само ни фрлаат мамка на нас гледачите. Не верувам дека ќе биде баш вака или сигурно вака ќе заврши епизодата, па ќе чекаме уште 1 недела да видиме што ќе се случи. Иако според мене Ферит нема ништо да направи.
Ги читав овие, но не знам колку се вистинити. Има логика за сите, но зошто би дале спојлери за сите ликови? Скоро па целата серија ни ја прераскажаа во описите.
Со нетрпение ја чекам новата епизода. Вака серија немам чекано од времето на шпанските серии кога беа во мода. Интересно ми е дека не е достапна за гледање одма, морам да чекам епизода да излезе и ми прави флешбекови од детство.
На тик ток ми излегуваа цело време видеа за серијава, видов и тука дека ја зборите, морав да видам што серија е. Вчера и денес ги изгледав сите излезени епизоди иако траат по 2 часа. Воодушевена сум колку ми задржи внимание секоја епизода. Не очекував дека до толку е добра.
Секогаш на најинтересното им завршува епизодата и треба една недела човек да чека за да види што ќе се случи следно.
На турските портали се пишува ека глумицата Берил Позам која ја глуми Суна ќе си оди од серијата.. Ама ќе видиме .