36 епизода ќе е крај на првата сезона. Премногу спојлери излегуваат па ќе видиме што ќе е точно а што не..
Јас гледав спојлери и се изнагледав и ништо не сфатив,а паметна сум си. Еден спојлер ми се јави,Сејран и Ферид со бебче женско,после друг спојлер, Ферид во болница,се буди и доаѓа Сејран,се гушкаат,потоа трет каде се во шума,на кампување, ја киднапираат Суне од свадбата,и Ферид, Сејран,Суне и Аби се конечно среќни и заедно. Ако завршува,нека заврши така,да сум си раат до другата сезона
Кој де овие што сакат да ги омажат Сејран и Суна? Овој што ја бендиса Сејран убав, ама ми стое психо, што намерава? Ама убав е..
Цела фамилија се психопати, и дедо му, брат му, мајка му е исто мрачна особа.... секоја чест за продуцентот што одбрал таква екипа од актери скроз го погодил вајбот за мрачна фамилија со психопатска дијагноза
Не сфатив точно која е девојката што ја чуваат затворена? Од Тарик најверојатно, бидејќи тој и зборуваше, но зошто (или само дека е психопат)
А како се вика книгата која е напишана според оваа вистинска приказна. Најдов нешто на нет,по име Нежења из виле И Златни кавез Ама пак секвенци, ништо,останува да чекаме.
Што пишува во писмото што ќе му го прати Сејран на Ферит кои ќе ја чека на автобуска,она со мајка си си одат.... мислам така ќе заврши првата сезона