И мене вилите ми се познати,за секоја нова ги преуредуваат изгледа,ама ние паметни сме и ти препознаваме Иначе Сејран и Ферит биле во приватно заедно,баш ми дојде убаво,некако ми се ептен слатки Јас вилите ги препознав во забрането јаболко,парампарче и уште неколку ама не ми текнува на имињата на сериите
Ја гледам моментално на Нова ТВ Хрватска. Мн се смешни и двајцата, со нивните фацијални експресии и да, кога се слуша на турски, др е чувството и доживувањето на серијата.
Уште една недела ќе се емитува кај нас Женкарот.. После ќе следи доолга пауза... За да се насоберат доволно епизоди за да се емитуваат кај нас. Околу 1 година...
И мене ми се тажни,ама мора некако да ги вратат Ферид и девојките во вилата.Ако избегаа ќе има само радости и смеа,а вака се враќаат во вилата на солзите. И јас мислам ќе заврши наскоро првата сезона. Дали некои знае дали се снимаат нови епизоди во Турција,или имаат одмор?
Читав во едно списание дека Ферид и Сејран и во приватно се заедно,баш ми дојде убаво на душичката,ама режисерот им бранел за да не се наруши гледаноста во Турција,во оваа земја само забрани,нема Рилекс живот,онака натенане,ова не смееш,ова не смееш,аман Турција драга,21век ееее,луѓето на месечината се качија,вие солзи ле солзи само лиете,забрани еден куп,радост ретко,нема турска серија без солзи,јазк
Пред некој ден правеа забава и режисерот цело време и воопшто не се помрднал седел помеѓу Афра и Мерт само за да не се заедно..
Офф топик, куќата кај што живееше Дефне ( бившата девојка на татко му на Ферит) е истата куќа од серијата Добрина (Iyilik) кај шо живееше Мурат со таа новата девојка Мелис. И од Cukur куќата кај што и идеше стално Јамач на Ефсун. Си ги вртат другариве
Има уште три турски по 2 ипол саати во просек, така да има 7 ипол саати за давање, а даваат по 45 минути