Јас да сум Харис ага,полн со лова до крова,ќе им купам еден стан на Ферид и Сејран,еден стан за Орхан и Ѓулсун,еден стан за Фуат и жената си,стан на Ифакат,и сите ќе ги вработам во фирмата,да работат од јутра до сутра,па да видиш дали ќе имаат време за сплетки,кога ќе дојдат ќе им паѓа главата од умор,и сите среќни и задоволни,вака не знаат каде тераат....
Нема да биде така интересно Мене друго ме интересира, ако серијата е правена според вистински настан и книга дали и смртта на Фуат е според тоа, или на актеров му пукнало нешто филм и си заминува од серијата?
Афра(Сејран) и Мерт(Ферит) неофицијално се заедно. Се појавија слики од нив двајцата како се бакнуваат додека се на одмор...
Не знам како се вика книгата,баш би сакала да ја прочитам. Иначе не мораше да умре Фуат,можеше да замине во странство,веќе ако ја напушта серијата,ама од друга страна како ќе ги вратат Сејран и Ферид во вилата.
ај упатете ме шо се дешава гледам последниве 2 недели на рати гледав кога избегаа Суна и Сејран од свадбата, се криеа нели во шума, после фатив малце брат му кога почина таа епизода баш, и после тоа ич не гледав до кај е работата? слушам само од тв дека пак се караат со Сејран ко маче и куче
Не ми се верува дека по таа книга ако стварно постои требало да умре. На твитер имаше инфо дека глумецот кој го глуми Фуат напуштил, не бил задоволен од развојот на ликот, му било ветено дека ќе има поглавна улога а го сведоа на споредна улога. Иначе си добил главна улога во друг филм од септември. Ако е според книга зошто Пелин на почеток имала договор за само 1 епизода па и го продолжиле на уште 10 па на крај ја оставија цела сезона и тоа како главна улога, а и се збореше на нет дека околу 10тата епизода се сменило сценариото за да се форсира ликот на Пелин.
Ликот на Пелин само заради Бусе Буче(Пелин) се продолжил. Правела разни сплетки само за да се продолжи