Јас мислам не,без него серијата ќе нема поента,е сега турска серија кога е во прашање, се е можно,но не би сакала без него да продолжи,а и да продолжи како без него?
Нема шанса Ама гледам дедото… Ама јака му душа на дедото. Сите се луди, од Ферит и Сејран со скар-смир, до сите други.. Ја за турски серии гледање се имам изјаснето, ама овас ми се допаѓс стварно. Само многу тупат со реклами, и се влече дејствието. Овие во шумата мислам 3 епизоди беа. Ама не гледам секоја вечер јас. И после 2-3 епизоди се губам некогаш кога има драми.
И јас исто и има една епизода каде Ферид лежи во болница,а околу него се мајка му,татко му,Сејран и дедото....е сега што е што....ќе видиме...изгледа ќе преживее,па ќе му вршат притисок да се ожени за Пелин(нели таа се фрли во море за него),Сејран ќе ја продолжат да се мажи за Тарик,за да го спаси Ферид,и така натака....ќе видам дали ќе погодам.....не сакам такво сценарио,ама поинаку би бил среќен крај на серијата....и тоа го посакувам,си ја бранат љубовта,и така треба....ама ќе се замешаат старите и курлшлус.....
Јас ја следам на Инстаграм Мерт и Афра и сеуште не споделиле ништо ново.Изгледа рано е, од септември.
Од 15 август започнаа со снимање.... Сигурно од Септември ќе започне во Турција.... А каај нас здравје наредна година...
Прекинав да ја гледам, беше интересна на почетокот, и иако помислив дека најпосле Пелин се тргна и најпосле ќе видиме како млада невеста се снаоѓа во богаташка куќа со нивните интриги, отиде јабана цела серија.