Спојлер ќе дојде ќерката на Халис со синот, и се неа ќе и препушти таа да раководи со вилата и сите во неа. Тој синот нејзин малку ќе е проблематичен, ќе наседнат со Суна на Ифакат да склучат брак, за Суна да била госпоѓа во вилата(така неа ќе ја матка), а него ќе го убедува да ја земи Суна да роди дете заради имотот. Сејран стандард плачки плачки и хистерии... Не беше лош на почетокот, ама сега ептен ја претераа... Па со Пелин, со вујко и, со сите измешани... Ужас
Дали некој знае дали воопшто ќе ја дадат втортата сезона на канал 5 ? Гледам други серии даваат. И дајте линк кај ја гледата цела втора сезона на српски / хрватски превод ?
Само 11 епизоди се снимени од втора сезона, не може уште да ја емитуваат. Сигурно на пролет би ја давале ако ја даваат. Годинава има послаб рејтинг во споредба со 1 сезона и Турците се чудат кој ја гледа уште серијава кај нив, цела е нелогична, сценариото катастрофа. Подобро и да не ја ни даваат, има многу подобри серии што не ги емитувале. Иако никој не ме прашува мене, само да си кажам. Гледај ја на интернет, секаде ја има со превод.
Ја имаш со англиски титл, пиши на гугл yali capkini english subtitles 48 bolum на пример и имаш од dailymotion видеа. Јас таму гледам
До која епизода се? Се заразив. 51 има ли, или уште не е излезена? Хистериите се надевам пројдоа, оти 10 епизоди те едно исто, ко индиска серија постанаа.