Што бидна? Како ова? Кога????? Леле,ова во вистински живот,мало сутра???? Вика негово било,а и самиот Ферит,прашува-Ама како??? Пишете Ве молам што ќе биде понатака во вторава сезона.....
Спојлер Суна и Аби нема да се заедно. Ликот на суна ќе го упропастат скроз. Суна ќе се омажи за брачед на Ферит, ќе дојдат да живеат во вилата Каја се вика, ама за брзо ќе забега ќе почне да има чувства према Ферит и така ќе се однесува, ќе прави сплетки меѓу Сејран и Ферит
Кај да ја најдам на нет со српски превод? Или англиски? Овие од Канал5 многу ја тапат. А на Ферит ми иде да му плукнам у фаца. Мочко еден
Се се врти во круг од првиот момент кога ја воведоа пелин во серијата се едно исто, таа ќе го излаже ферит тој ќе трча по неа, сејран ќе му вика ќе му се лути па тој ќе се поправи па таа ќе се смири со него се до следниот пат. Пред некој ден пуштив после не гледање доооолго време и исто како ништо да не сум пропуштил.
Jas ne gleam vise cesto navecer po osun iskocena toa vreme ama koa ke fatam repriza Jekrmrmr onaa Suna e zlo zla znaci
Dojdov do 73 epizoda na Online sa prevodom. Taka zavrsuva serijata ili ima uste?? Kaj da gledam mora da ima uste