На onlinesaprevodom ги има 74-78 ко епизоди, ама нема нишо коа ќе кликнеш. Ви дава на вас? Кај да гледам ако се искочени
чоек, почнав сеа 74та, ама ова не е Ферит, друг актер е, а? катастрофа.. сеа сфаќам. ја сјебаа серијата Спојлер: ??? како у посл епизода од 2ра сезона му паѓа на Ферит у раце, а сеа се плеткаат и двајцата со други?
Аман ова е една серија вака што ми фатила око, нека не ме стресираат. Мислам дека тој типот е нов лик, ама што улога има ќе видиме.
Ги потценуваат гледачите, од серија со најголем потенцијал ја сведоа на серија која не ја гледаат ни во Турција. Донеле 9 нови глумци и првите епизоди се се врти околу нив. Некои главни глумци им откажале кога го виделе сценариото за 3тата сезона, Каја, Асуман и Халис не се вратија иако биле планирани. Е сега откако им паднала гледаноста на 2 мил. гледачи ја смениле приказната и тие 9 нови ликови ја напуштаат серијата а глумецот што го глуми Халис се враќа во следната епизода. Сега е на 5,5 мил. стабилна е.
Кој филм е најавен? Не гледам тв иначе па не знам, само за Забрането Јаболко и Женкар што уклучував. Претпоставувам дека според тоа што гледам на сајтот треба Куфер да заврши за да почне Женкар.
Така? Само претпоставуваш или си прочитала некаде,јас не сум видела никаде за Женкар Новата серија незнам,вика наскоро,нема име на серијата
На нивната страна кај сериите стои Женкар. А во темата за серијата Куфер што оди во 22:15 пишуваа дека се до сега снимани 40 турски а 80 наши и дека отприлика толку се прикажани до сега, затоа мислам дека ќе прекине таа серија. И обично Канал 5 имаат некоја чудна политика добрите серии што сигурно скапо ги платиле да ги даваат во 22 часот а оние "индиските" глупости Грешници и Цвеќиња ги даваат во прајм тајм. Така да терминот на Женкар ќе остане тој во 22:00.