Исто. Завршени обврски за работната недела + нова епизода од омилената серија, па како да не го сакаш петок.
Ја гледавте епизодава? Брзо излезе сега фрагман за следнава епизода. Ова со Казим беше нелогична сцена како стана после тој удар и беше поздрав од сите во куќата. Рејтингот им расте само, а сценаристиве како да се занесоа малку, заслужија да падне рејтингот малку па да се заозбилат. Непишано правило е до 7-8 епизоди да се добри сериите и после некако не се замараат многу. Иако ми беше поубава од претходната епизода зошто беа во фокус повеќе Ферит и Сејран. Сцените со Суна и старцине не ги можам, ги рипам.
За Ферит и Јусуф и гледам. Јусуф заслужува некоја главна улога во некоја следна серија, симпатичен е, какви очи има , на инста гледам и многу згоден е, повеќе од Ферит дури.
Јусуф ми е од гаден по гаден. Како можеше да излаже такво нешто на крај. СТОКА!! Казим со Ферит муабетот.. сега знае Ферит каков тежок гад е и што им правел на ќерките. Глумецон како глуми гад алал да му е. Добра епизода. А и фрагманот ветува подобра 11 та.
Мораше да се направи некој заплет. Допрва ќе гледаме плачење по болници, скар-смир, трудна Пело, некоја друга досадна бивша, љубомората на Суна, непреболената Јусуфова љубов... Нагаѓам.
Дефинитивно, теленовела без вакви драми не проаѓа Добра ми беше вчера епизодата, не беше многу Суна вметната, одма поинтересно излезе.
Леле само Пело да не е бремена.. тоа не можам. ама мислам дека Суна сега како што ќе има осба во вилата, ќе биде меѓу Фуат и Абидин... Ферит не е лош https://www.instagram.com/p/ClZQEv0M-xt/?utm_source=ig_web_copy_link
Ни се ближи и петок . Само јас ли толку едвај чекам и одбројувам да дојде петок за нова епизода од серијата?
Јас сабота чекам, најчесто сабајле со превод тогаш ја гледам. Ако сте ја изгледале веќе пишете како била епизодата.
Добра епизода беше. Спојлер Пелин на крај каков скандал им направи, не очекував од неа. Заслужи Ферит, си играше со сите. Добро прикажаа сега малку и за нивното минато, дека Ферит и е прва и единствена љубов. Не мислам дека туку така ќе ја тргнат од серијава и дека ќе се откаже лесмо, сценариото за лажна бременост што го дискутиравте минатата недела ми е многу возможно сега.
Тек сега сфатив, Диџле е ќерка на Султан, а плус го има и малото синче она? Мислев оваа е ќерка на другата помошничка, не знаев дека нејзе и е ќерка.