Ништо немаат, демек го чува и како снаа вдовица од првиот син како втора главна во куќата после него е. Му се пушташе ваљда, чудна жена е многу. Од негови пари сите живеат и ништо не работат, му се улизува... Колку повеќе гледаш, повеќе ќе сфатиш.
Дали ја видовте најавата за следната епизода?? Немам коментар навистина. И покрај тоа што ги начекала во автомобилот, пак му верува....
Momentalno ja gledam 16 ta.. spremete se na mnogu dobra epizoda. I da 15 ta ne bese son!! Sultan i Ferit nisto ne pravea vo kolata.
Да најдам време деновиве и ќе гледам. Со празнициве спремање за дома, малава се позахтевна е, немам време за да изгледам ништо, не 2 часа епизода . Накратко во спојлер пишете ми што било.
Верувам. Гледам некои видеа што ги ставиле на интернет, добра епизода било. Дали Мерт и Афра во вистински живот се знае зошто раскинаа? Баш си мислев покрај вакви сцени со овој Мерт во серијава, колку ќе им издржи врската. Се мислам на крај и во вистински живот Сејран и Ферит ќе се заедно.
Он ја изварал со партнерката од серијата каде што глуми. Инаку Мерт Рамазан и Афра се пријатели од кога глумеа заедно во серијата Учител. Затоа така добро се уклопени во глумата.
Видов нешто и за тоа ама не ми беше верно. Кратко траеше таа серија. Зар по 4 години? Повеќе тајмингот одговара за Мерт и Афра дека имало нешто или само се оладиле еден од друг. Знаев дека ќе раскинат иако пак ми падна жал по толку години. Знам дека глумеле заедно, само тука долго ќе глумат со години, може ќе има нешто. Некако многу блиски делуваат.
Ми се имаа собрано неколку епизоди, на одморов си ги изгледав. Предобри се последниве неколку епизоди. Не ми се верува дека Пелин се опамети. Сердар е супер дете, се труди многу околу неа и има разбирање. Може конечно ќе добие и она љубов како што заслужува. Дали и Јусуф си најде нова девојка? Со Диџле се заедно официјално? Мило ми е за нив, немаше вечно да плачат по Сејран и Ферит. Сејран и Ферит ми се чудни. Ферит е проблемот, со такви испади, не знам зошто го трпат луѓето.
Добра беше епизодата стварно. Ме интересира во следната епизода што ќе биде, каснат многу со трејлерот во последно време.
Луѓе јас ја следам по делови серијата на тикток, мене искрено многу ми падна жал за Пело. Таа и кажуваше на мајка му на Ферит дека целиот свој живот го посветила на него, домот и срцето го дала и многу тешка и емотивна сцена беше тоа. На жената и беше многу непријатно, но воедно и жал. Од друга страна да ви кажам дека Серо ќе остане трудна од Ферит но ќе имаат многу проблеми( ова го видов на еден исечок исто на тикток).
Ќе видиме што ќе биде..Со оглед дека и оваа е по приказна од психијатар, и сите ликови се склопени од се она што има гледо во ординација.. ќе биде забавно. Јас не гледам спојлери сакам да уживам во серијата..