Женска интимност

Discussion in 'Општи дискусии' started by Lollypop.Girl, Apr 15, 2010.

1. Gunshine

Gunshine Истакнат член

И да сака некој да прочепка, ништо нема да најде, бидејќи еве сега ако ѕирнам во неа, има оргии во кои се вклучени семки, монети расфрлани, влошки, пенкала и тефтер, марамици, крема за раце, шминки и се друго останато и неостанато.

2. mina

mina Популарен член

Мојот дечко самиот одбива да ми чепка во ташна, го нервира тоа што не може да се снајде во неа, преполна е :lol: ! Не ми смета ако тој ми гледа во ташната, што ќе види? шминки,тампони, влошки, пенкала... Мислам дека нема ништо интересно во тоа, а и тој не покажува некоја голема љубопитност, туку напротив се нервира кога треба сам да извади нешто и ми префрла дека ,,се имало во ташната,само ред немало,, :rofl:

Инаку друг некој освен дечко ми, без дозвола не смее да ми чепка во мојата ташна, па дури ни мајка ми не смее (и имам забрането,иако знам дека понекогаш ја прекршува забраната)

3. Look

Look Истакнат член

Не ми смета, нека чепка. :lol: Нема ништо толку важно и страшно во мојата чанта. :D Дечко ми и нема таква навика,но некогаш мнооооогу ретко ако го фати мерак да чепне од чиста досада,тоа не ми смета воопшто.
    Некогаш кога носам големи чанти ми вика да видам што носиш во вреќава за компири. :rofl: (а таа скоро празна :rofl: :D )
    Кога тој би чепкал не би го сметала тоа како некакво нарушување на интимноста. :wasntme:
    Би ми сметало ако би ми чепкале другарките или некои други личности. |(

4. kristii

kristii Популарен член

Ми смета и тоа многу.Не можам да поднесам некој да ми чепка вташна,не пак вновчаник
    тука ги чувам кондомите од дечкоми :D
    . Не чепкам ни јас во туѓа ташна бидејќи ми е непријатно,едноставно кога ке ми речат ај дај ми од мојата ташна ова и ова,е тогаш од што морам.

5. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Не сакам ама баш НИКОЈ да ми чепка по ташна, ни дечко, ни другарки, ни мајка, ни никој! Тоа ми е мене едноставно премногу некултурно. За дечко ми не памтам до сега да ми чепкал освен ако сум го замолила да ми извади телефон или мастики. Еден гест што многу ме изненади беше пред некое време еден колега од факултет ми ја носеше ташната пешки едно 10 мин од факултетот (јадев) затоа што ми заѕвонел телефонот не сакал да чепка и он да се јави, до тогаш го сметав за токмак ама сфатив дека е прилично културно и воспитано дете :D

6. sweety-m

sweety-m Истакнат член

Мене лично многу ми смета чепкање по моите работи, без разлика за кој станва збор. Јас никогаш не отварам ни туѓи чанти, нити чепкам во мобилни, ништо, па зато сакам и кај мене да се почитува тоа. Дечко ми никогаш не ми отвара во чантата, ниту пак ми чепка во мобилниот. Него ако му треба мојот мобилен за нешто пример да се јави негде, прво прашва, па го зема, а во пораки и повици не ми гледа никогаш.
    Исто така мразам кога некогаш на несакање ќе му го дознам на некој пасвордот и секогаш му викам ај смени си го , оти неубо се чувствувам. Мене сестра ми ми го знај пасвордот на фејсбук, ама никогаш не ми влегва.
    Најмногу се изнервирав еднаш кога на една другарка дечкото ми го зеде мобилниот без да праша. Јас со детето не ни се знаев многу, а тој го зеде без да праша и си гледал песни за да си пуштел, не дека кријам нешто, ама неубо ми е. И само јас си го барам мобилниот да се јавам негде и тој ми вика ете го во мене, ако? :^) и си викам ако бе ако :x ...
    А и да додадам дека и јас ја почитувам приватноста на дечко ми, дури еднаш за нешто ми го кажа пасвордот на фејсбук и јас завршив работа шо требаше и се исклучив ништо друго не видов, а тој да не си го сменал пасвордот и истиот му беше со месеци и коа слушнав му викам одма да си го смениш, уф неубо така.
    Уствари само сакав да кажам дека како што им ја почитувам јас на сите сопственоста , така сакам и мене да ми ја почитуваат :rofl: :rofl: :rofl:

7. donna.17

donna.17 Популарен член

Леле ама се изнасмеав. Тој да не ти чепкал со цел мувачот да ти го најде во ташната. :D :D :D

Никогаш никој не ми чепнал во ташна ни дечко ни моите од дома. Впрочем што може жена да носи освен несесер, новчаник, парфем, мобилен, цигари, тампони и слично. Чудно ми е.

8. Dulceee

Dulceee Популарен член

Не чепка. Ако сака да види нешто ме прашува прво и нормално, му дозволувам да види. Не кријам ништо од него, така да нема да ми смета и ако чепка. Истото го правам и јас.

9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

За во ташна не ми смета чепкање и онака ретко кој може да се снајде во тој хаос. :lol: Има се и сешто: влошки, шминки, пари, шноли, стегачи и триста други „неопходни“ тракатанци.
    Ми пречи кога некој ми чепка низ соба, по фиоки, плакари и мразам кога работите не се кај што ги оставам!!

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Ниту тој самиот несака да ми чепка во ташна затоа што го нервира фактот дека треба да бара 15 минути за да најде нешто :rofl:
    и да му треба нешто секогаш бара моја дозвола! :)

11. tessi

tessi Популарен член

Една од работите што најмногу ги мразам е некој да ми чепка во ташна без моја дозвола.Моите дома се запознаени со ова и никогаш не ми отвориле,а што се однесува до дечко ми не ми се случило ни да помисли да отвори :) Што и да му требало ме прашувал јас да му дадам или пак да му ги ставам мобилниот или цигарите внатре,но тој сам да отвори или стави НЕ :)

12. creshicka

creshicka Популарен член

Во ташна не, освен ако не му кажам, ама си чепка по телефон, скајп итн. Мене не ми пречи воопшто, не кријам ништо па не ми претставува проблем. :)

13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

Не дозволувам, и порано низ дома многу се карав кога ќе пчнеа да ми брцаат низ ташна,без моја дозвола.Од проста причина што во неа си чувам влошки.дневник, презевативи и многу други интимни работи што не сакам другите да ги гледаат

14. Candy20

Candy20 Истакнат член

Мене ме нервира кога некој ми чепка во новчаник...Да видел што имало :o

15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Бившиот тоа го правеше. Ми сметаше многу. Сегашниов не е напаст како него. И мајка ми ми чепка по моите ствари па сега ги тргам колку што можам понастрана.

16. Valerin

Valerin Популарен член

Не дозволувам никој да ми чепка, и иако ништо битно не носам, тоа го сфаќам како директен атак над мојата приватност.

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Не сум имала што да скријам во ташна но не би сакала некој да ми чепка по мои работи. Ми се случило пред да раскинам со бившиот јас додека во тоалет тој ми ѕирка во ташна и ми чепка по мобилен |(појма немам што очекувал да најде.

18. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Мене ниту ми чепка по ташна ниту во телефонот,
    Некој во првите мислења пиша дека дури спие му прави детален претрес на телефонот :D иста сум и јас, еднаш ме фати ама се извадив му реков дека гледам колку е саатот. :lol:

19. Saraa

Saraa Популарен член

Јас немам обичај да му претурам по неговите работи, ама тој во моите да. Нешто што од секогаш најмногу сум мразела е тоа. Немам ништо за криење во ташната ама приватност е тоа не сакам некој да ми шета во неа па макар и тој!!!

20. angelche16

angelche16 Популарен член

Аууу нашкола оние будали другарки само ми чепкаат ццц срам да се немало :!::!::!: