Големината на градите Да. И жалосно е кога одиш во бутик и ти кажува.. овие се 85ка,ама помали им се корпите. А,пак ова е друг модел 85ка и е со поголеми корпи. Различен дизајн шта чеш.
Големината на градите Баш, а на градниците од пазар воопшто и не спомнуваат а,б,ц. Моите иначе се солидни, ама проблем ми е обемот, ептен сум тесна . Корпите (зависно од моделот) ми се б или ц, а за обем ми треба 70ка и никогаш не ја наоѓам таа комбинација. Затоа ја бирам корпата а потоа го прешивам градникот, односно го стеснувам одпозади делот кај што е за закопчување
Големината на градите abe maaaaalce da bea pogolemki nosam 75-ka ama sum visoka i krupna i stvarno mislam deka so 80;85 bi bila presrekna....a i na decko mi mu se ispusti ednas i ke go zadave za malce!
Големината на градите Имам мноооогу мали гради, може да се рече дека воопшто немам. Е сега, сакав да прашам: Дали има можност сеауште да ми растат градите и до кога? Имам 15 години, а добив на 13. Имам нормална висина, не сум ниска(недорасната) а другите хормони ми се сосема навремени. Инаку генетика- мајка ми има големи гради, но на баба ми(од кај тато) и се помали. И многу сум слаба. Што мислите?
Големината на градите Немаш доволно масно ткиво. Или гените тие го прават телото такво, ете де, си се менала на татко ти. Можда си тип на цура што и се складира мевцето во бутките... Гајле да немаш, подобро мали отколку ко млечна краветина.
Големината на градите Aх јас колку сакам да ми се помали,не ги сакам воопшто,како торби ми се Oслабнав 20 кг,а тие исти се
Големината на градите Јас имам многу мали гради, така кажано ич немам. Вчера ја видов Еван Рејчел Вуд во секси издание и малку се утешив. Таа славна личност со мали гради, па нема комплекс со тоа, та јас да имам, тоа не може така. Да беше она обична девојка, не славна личност, веројатно сите ќе ја исмеваа за малите гради, ама бидејќи е славна никој, скоро никој не ја исмева. Така и со мене. Мене искрено не ми прече тоа што другите ми велат дека немам ци*ки, тоа е одраз на нивната некултура. На крај краева има силикони, ако сакам ќе ставам. Еве ја, тешете се дека имате исти гради или евентуално малку поголеми од неа.
Големината на градите Зависи од се. Пример јас до 18 години имав мали гради, сега ќе полнам во април 20 и градите ми се значително поголеми (како што сакав) од тоа што беа. Сега не ни сакам повеќе да ми растат во тој период качив само 4-5 кила, значи во тежина сум таман. Имаш време се разбира, можеби и од тоа што си многу слаба.
Големината на градите Задоволна сум од големината на моите гради. Во последно време се чудам на самата себе, кога ќе дојде лето сакам да ми бидат помали, а сега на зима сакам малку поголеми
Големината на градите osven jas sto sum zadovolna od moite gradi, poveke e zadovolen mazmi, a tova mnogu mi znaci...
Големината на градите devojki pa samo kazuvame na koj kolkavi ni se hehe pa dajte kazete nesto za zgolemuvanje sto da pravime moive se taman ama sakam po golemi pozzz
Големината на градите Какви се такви , да моеа да се бираат добро ќе беше ама нема.Имам причично мали ко типката на сликата погоре, ама задоволна сум , мој си се и најубави ми се