Големината на градите А дали си ја задржија истата форма или само ширината и долшината и се сплеснаа? Јас сум на диетата и страв ми на крајот од диетата да не ми се залепат, и пак да си ја имат плоштината, ама да се како издишени гуми
Големината на градите Aбе некој може ке ми се смее но мене ми изгледаат како поцврсти,а и во последно како малку да ми се намалени баш онака средни сега ми се,не ми се како порано како топки
Големината на градите мене ми се големи 80 b според броевите во германија во мкд сум заборавила како беа броевите исто ко во германија или не, не знам,ми седат горе ко силикони да ми се не ми се допагаат заради нив треба тесните фустани еден број поголеми да ги земам а бааш сакам тесни алишта
Големината на градите мали 75 корпа зависи некогаш А некогас Б да беа барем бројче поголеми ама тоа е а и слаба сум највероватно заради тоа.
Големината на градите Да ве прашам...Ја добив првата менструација пред 3-4 месеци,па во врска со растењето на градите...порами при допир осеќав мала болка и сега воопшто ја нема.Дали тоа значи дека ќе престанат да растат?? :/
Верувајте не сакате над просечни! Многу е потешко да се најде облека (особено купаќи), а и сите ти се вртат и ѕверат во нив ко да се кој знае што -.- Најдобро е да се просеќни и пропорционални со телото
Големината на градите Не сум задоволна од моите гради,според мене се ми големи,сакам помали да имам...А мислам дека носам 95 број или пак 90 незнам точно..бидејќи јас секогаш купувам поголеми градници како 100-110..
Големината на градите Воопшто не сум задоволна. За време на бременоста ми беа мммм , ама сега.. катастрофа Btw , never mind!
Големината на градите I feel ya Шала на страна, добив на едно 12-13 години и сега имам едно б корпа 75 и ми е чудно во наше семејсво имаме еден ген исти сме по линија баба ми тетка ми јас другата тетка чукун баба и се сите сме исти арно ама со едната тетка со која сме буквално копии она има д корпа богами а јас онака скромничко б и сега ме интересира има ли врска со тоа една година по добивањето ќе престанат да растат или?
Големината на градите Ме замисли постот на Пирамида. Па кај мене на градниците нема никакво А, Б, Ц...има само 34/75 , 36/80 и сега што е ова? Ова се мерките за разл. земји или?
Големината на градите Јас многу имам кејф на големи, ама енормно големи гради. Охооо, со благо наведнување на главата надолу-да можам да си ги бацам. Али знам-није могуЌе. Сеа да бидам пореална- Мене ми се таман- 80 Б (барем таман јас си ги гледам ) со тенденција на растење право пропорционално со тежината Не е толку битно да се големи колку што е битно да се цврсти. Е тука сум задоволна.
Големината на градите Lellele devojki mene gradite kako nekoj ludi mi rastat..ali ako sepka mnogu si gii sakam u sklop so teloto mi se ali psrlukot od pred mesec ipol sto si go kupiv ne mi e tocen a nepali prethodnitee D
Големината на градите пред да останам бремена носев 75 во текот на бременоста ми се зголемија на 80 и такви ми останаа е поради доењето сега малце виснати ама со добар градник со пуш ап одлично изгледаат
Големината на градите Носев 75...сега носам 85Б па дури и 90 никад позадоволна не сум била со градите. Да не ги урочам
Големината на градите Е дајте бе и моиве да пораснат, се мачам цел живот со пуш-апи градници, од 75 неможам да мрднам... Некогаш животот навистина не е фер :'( :'(
Големината на градите Тајната е во тоа што малку се заоблив, и освем тоа дечко ми редовно сака да ги масира Порано знам ме интересираше за тоа како да ги зголемам, и наидов на еден луд јапонец/кинез кој го истражува влијанието на звуците врз човекот. И имаше еден кратот МП3 нешто како електрична гитара звучи чија што фрекфенција буди во мозокот инстикт дека твоето бебе плаче за млеко, така мозокот дава наредба да се лачи хормонот за растење и дуење на градите и по само 3 недели слушање на овој звук два-три пати дневно, азијаткиве (кои имаат онака мали гради) се искачија за 2 до 3 конфекциски броја Сигурна сум дека ќе го најдеш на интернет ако си заентерисирана за идејава....и не се секирај нема да ти дојде млеко со големината
Големината на градите хаххахах е уште тоа го немав слушнато ќе се обидам што да не, јас кога се дебелеам, на се ми се познава освен на градите... дури и ушиве ми отекуваат! се нервирам од време на време ама што побрзо се помирам тоа подобро Ч)) како и да е фала многу ***