Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски гради

Дискусија во 'Тело' започната од blond, 14 декември 2010.

1. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.057
    Допаѓања:
    6.547
    Големината на градите

А дали си ја задржија истата форма или само ширината и долшината и се сплеснаа?
    Јас сум на диетата и страв ми на крајот од диетата да не ми се залепат, и пак да си ја имат плоштината, ама да се како издишени гуми :(

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Големината на градите

Aбе некој може ке ми се смее но мене ми изгледаат како поцврсти,а и во последно како малку да ми се намалени баш онака средни сега ми се,не ми се како порано како топки ^_^ :rofl:

3. BrightEye

BrightEye Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    Големината на градите

мене ми се големи 80 b според броевите во германија во мкд сум заборавила како беа броевите исто ко во германија или не, не знам,ми седат горе ко силикони да ми се не ми се допагаат заради нив треба тесните фустани еден број поголеми да ги земам а бааш сакам тесни алишта :envy:

4. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Големината на градите

мали 75 корпа зависи некогаш А некогас Б
    да беа барем бројче поголеми ама тоа е а и слаба сум највероватно заради тоа.

5. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Големината на градите

Да ве прашам...Ја добив првата менструација пред 3-4 месеци,па во врска со растењето на градите...порами при допир осеќав мала болка и сега воопшто ја нема.Дали тоа значи дека ќе престанат да растат?? :/

6. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181

сакам ваквиииии да ми се а не ова моиве како виснати цреши :devil:

7. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    спред мене идеални ми се овие

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    5.207
    Верувајте не сакате над просечни! Многу е потешко да се најде облека (особено купаќи), а и сите ти се вртат и ѕверат во нив ко да се кој знае што -.- Најдобро е да се просеќни и пропорционални со телото :)

9. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    12
    Големината на градите

Не сум задоволна од моите гради,според мене се ми големи,сакам помали да имам...А мислам дека носам 95 број или пак 90 незнам точно..бидејќи јас секогаш купувам поголеми градници како 100-110.. 8)

10. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.630
    Допаѓања:
    106.632
    Големината на градите

Воопшто не сум задоволна. За време на бременоста ми беа мммм :inlove: , ама сега.. катастрофа :|
    Btw , never mind! :D

11. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Големината на градите

Супер ми се, ама би направила операција да ги зацврстам и подигнам ;)

12. BlueEyess

BlueEyess Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    26
    Големината на градите

I feel ya :rock:
    Шала на страна, добив на едно 12-13 години и сега имам едно б корпа 75 и ми е чудно во наше семејсво имаме еден ген исти сме по линија баба ми тетка ми јас другата тетка чукун баба и се сите сме исти арно ама со едната тетка со која сме буквално копии она има д корпа богами а јас онака скромничко б и сега ме интересира има ли врска со тоа една година по добивањето ќе престанат да растат или?

13. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Големината на градите

Ме замисли постот на Пирамида. Па кај мене на градниците нема никакво А, Б, Ц...има само 34/75 , 36/80 и сега што е ова? Ова се мерките за разл. земји или? :?:

14. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Големината на градите

Јас многу имам кејф на големи, ама енормно големи гради. 8)
    Охооо, со благо наведнување на главата надолу-да можам да си ги бацам. :lol: :lol:
    Али знам-није могуЌе. :D

Сеа да бидам пореална- Мене ми се таман- 80 Б (барем таман јас си ги гледам :D ) со тенденција на растење право пропорционално со тежината :lol:
    Не е толку битно да се големи колку што е битно да се цврсти.
    Е тука сум задоволна. :)

15. lady.com-mm

lady.com-mm Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    Големината на градите

Lellele devojki mene gradite kako nekoj ludi mi rastat..ali ako sepka mnogu si gii sakam u sklop so teloto mi se ali psrlukot od pred mesec ipol sto si go kupiv ne mi e tocen a nepali prethodnitee :DD

16. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Големината на градите

пред да останам бремена носев 75 :) во текот на бременоста ми се зголемија на 80 и такви ми останаа :rofl: е поради доењето сега малце виснати :?: ама со добар градник со пуш ап одлично изгледаат

17. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Големината на градите

Носев 75...сега носам 85Б па дури и 90 никад позадоволна не сум била со градите. Да не ги урочам :D

18. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Големината на градите

Е дајте бе и моиве да пораснат, се мачам цел живот со пуш-апи градници, од 75 неможам да мрднам... Некогаш животот навистина не е фер :'( :'(

19. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Големината на градите

Тајната е во тоа што малку се заоблив, и освем тоа дечко ми редовно сака да ги масира :rofl:
    Порано знам ме интересираше за тоа како да ги зголемам, и наидов на еден луд јапонец/кинез кој го истражува влијанието на звуците врз човекот. И имаше еден кратот МП3 нешто како електрична гитара звучи чија што фрекфенција буди во мозокот инстикт дека твоето бебе плаче за млеко, така мозокот дава наредба да се лачи хормонот за растење и дуење на градите и по само 3 недели слушање на овој звук два-три пати дневно, азијаткиве (кои имаат онака мали гради) се искачија за 2 до 3 конфекциски броја :D Сигурна сум дека ќе го најдеш на интернет ако си заентерисирана за идејава....и не се секирај нема да ти дојде млеко со големината :P

На Cloee и rakce69 им се допаѓа ова.
  20. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Големината на градите

хаххахах е уште тоа го немав слушнато :D ќе се обидам што да не, јас кога се дебелеам, на се ми се познава освен на градите... дури и ушиве ми отекуваат! се нервирам од време на време ама што побрзо се помирам тоа подобро Ч)) како и да е фала многу ***