Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски гради

Дискусија во 'Тело' започната од blond, 14 декември 2010.

1. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Големината на градите

Eве да не се мачиш ти ја најдов статијата :D

http://www.noiseaddicts.com/2009/03/ringtone-that-gives-women-bigger-breasts/

еве ја и песната...знам дека малку замара ама си има цел :P

http://www.noiseaddicts.com/wp-content/uploads/2009/03/breast-enlargement-ringtone.mp3

Епа женски навалете :rock:

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Големината на градите

Само што сакав да ја постирам, и јас ја најдов, и ги читав коментарите, демек на многу им помогнало, е сега колку е стварно така останува да видиме. Еве ветувам јас нема да лажам, ќе ви кажам искрено после десет дена :)
    Фала многу уште еднаш ***

На Cloee и Arriety им се допаѓа ова.
  3. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
    Големината на градите

Искрено многу попривлечни ми се девојките со големи гради.Жена бец циц*и некако ми е ко незабележителна.Јас инаку имам гоолеми гради кои премнооогу ги сакам и баш личат како на силикони(шо значи автоматски заштедвам 5000-10000 евра) :rofl:
    А инаку со зголемувањето на тежината не се зголемуваат градите долготрајно,напротив потоа ќе се направат грозни стрии кои мене ми се одвратни на поглед.Фала бгу немам проблем со тоа.
    А со бременоста и млекото абе женски не растат вашите гради,туку се пополнува со млекото,а шта када ќе се потроши?
    И сметам дека градите се поважни од задникот,не дека тој не е ваѓен,али градите се тие кои први паѓаат на поглед. :rofl:

На bubuce и Cloee им се допаѓа ова.
  4. 485

485 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Големината на градите

pa ne e samo goleminata bitna, bitna e i formata . Jas imam bujno ubavo dekolte so prsluk ali bez prsluk gi mrazamm .. ne se zaobleni dignati i cvrsti ! :( ne znam osven hirurski dali ima druga alternativa za resavanje na problemov :D

5. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Големината на градите

хехе тоа е многу текст за аватар со девојка без гради :rofl: се шалам :P
    Јас пак ги обожавам стриите и немам ништо против да ми се на градите, и онака летово кога ке се исончам ќе ги снема. Без мали ситни имперфектности како ќе знае мојот мил кои гради се најбави, или пак како сум пораснала од девојка во жена. Стриите за мене се како воени рани се борев за да ми се големи и не планирам да ја изгубам тежината. Се гордеам со моето тело и удобно ми е во сопствената кожа. А во врска со ринг-тонот прочитај ја статијата поубаво, не ствара млеко туку ги зголемува по природен хормонски пат. Така всушност и се појавија на прво место. :lol:

На Momichka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.057
    Допаѓања:
    6.547
    Големината на градите

И проблем, проблем, проблем :( Се соочувам со голем проблем.
    Вчера се утепав барајки на нет за лек...

На диета сум и да слабеам, и уште и уште...
    И градите ми се намалуваат. Ако нека се намалуваат, имам многу вишок.
    Ама загрижувачкиот факт е дека ми странуваат екстремно меки.
    Луѓе помош?

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Големината на градите

Складни ми се со телото, таман ми се вака. Љубител сум на големи гради па би си ставила и силикони, ама тоа понатака кога ќе ми се опуштат, сега ми се баш цврсти и подигнати, природен пуш ап ефект :D

8. Strawberry.6

Strawberry.6 Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    Големината на градите

Успеа ли? Или глупости се?
    И јас сакам да пробам, затоа ме интересира :P

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Големината на градите

Мене музикава ме плаши некако. А мора ли на телефон да ја слушаш? :lol:
    Еве едно видео што најдов http://www.youtube.com/watch?v=BrXMSCfGG1A

10. Strawberry.6

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    Големината на градите

Мислам дека не е важно дали на телефон или на компјутер. Важно да ја слушнеш 20 пати на ден.
    Искрено не верувам дека ова функционира, ама од друга страна можеби и е точно, бидејќи имам гледано многу емисии дека од некоја посебна музика дури и растенијата растат побрзо.
    Незнам што да мислам, ама сепак ќе пробам. Еве од утре започнувам, ако успеам-успеам, ако не-здравје боже, ништо не губам.

11. workaholic91

workaholic91 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Големината на градите

Мене ми се мали, али до сеа сум се осеќала привлечна може пошто упорни биле дечките со кои сум била дека ми ги сакаат такви :). Така да мислам дека сум можела да испаднам искомплексирана али средината ми помогнала да си го прифатам и сакам телото, макар што како и секоја девојка понекогаш се чуствувам несигурно :)

12. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Големината на градите

И...?! :^) Успеа ли или глупости се????
    Јас почнав али после 3 дена се откажав,бидејќи немав време.Ако не ќе чекам лето,кога сум послободна :?:
    Таман можда до тогаш некој ќе напише дали помага или не,да не биде за џабе.И дај луѓе стварно некој ако испробал нека пише дали помага. :fubar: !!

13. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Големината на градите

Jas mislam spagam vo grupata na pogolemi,ne mi se epten golemi ama odsekogas sum sakala da imam pomali,
    mislam e poubavo mozes da obleces sekakov fustan ako sakas malku ga gi pokazes mozes da nosis push up bra
    ako ne mozes fustan i bes gradnik i nema da ti pagat...neznam jas taka mislam a mene posto mi se pogolemi
    mi e srtam da se ispravam ubavo mislam ke me gledat tamu :$ zatoa preferiram pomali

14. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Големината на градите

Кога се здебелив наеднаш ми пораснаа и градите иако и претходно не беа мали. Претходно носев 90-че а сега 95 :x . Сепак не сум љубител на големи гради, ги сакам малку помали да бидат.

15. Strawberry.6

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    Големината на градите

Исто така имам слушнато дека градите почнуваат да растат побрзо откако една девојка ќе започне со сексуални односи. Неколку мои другарки го тврдат ова. Што мислите вие?

16. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Големината на градите

Мислам дека е жива глупост. Која е смислата? Од секс може да ти порасне стомакот. Е да, тогаш има со млекце да се наполнат и фино ќе се зголемат. :fubar:

Инаку имам сосема нормални гради па дури и мали и само уште малку да ми пораснат и доволно ми е. Попривлечни ми се така мали и цврсти. :$

17. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    58
    Големината на градите

Јас имам многу големи гради ама ептен ми се цврсти не ми се потклекнати како на некои девојки и си ги сакам. Кога бев 7мо одделение многу си ги мразев градите ми пречеа сите соученици ме зафркаваа за моите гради ама како растев почнав да си ги сакам. Е сега да проблем имам кога купувам блузи, фустани и градници ама за се има решение! :)

18. Strawberry.6

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    10
    Големината на градите

Хахаха, во право си. И мене ми звучеше нереално затоа побарав и ваши мислења. :)

19. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    совршенство!

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  20. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Имам мали гади и сакам да ставам силикони , сакам да ми бидат цврсти и подигнати ;)