Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски гради

Дискусија во 'Тело' започната од blond, 14 декември 2010.

1. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Големината на градите

Мали ми сеее :sweat: сакам поголеми , цврсти и подигнати ,во прва прилика си ставам силикони :rofl:

2. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    Како на Кети Перии, отворете нејзини слики и разгледајте... Убавини ! Иначе мислам дека и моиве ќе пораснат, мали се уште, ама не до толку многу.

Прикачени фајлови:

3. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Е баш вакви се за мене најубави. :D Не се џиновски и не висат, а имаат преубава форма и повеќе од солидна големина.

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    1.815
    Големината на градите

Си ги сакам многу, таман ми се, ама сега се здебелив едно 6 кила и тие ми се поголеми, па сакам да си ги вратам во старата големина. Што мислите ако ослабам едно 8 килограми дали може да ми се направат стрии од тоа што и градите ќе се намалат и како би го спречила тоа?

5. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    Големината на градите

градите ми се средна големина си ги сакам убави ми се, но би можело да бидат и малку по големки :D

6. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Големината на градите

Ако кога ке ги допреш градите и те болат дали тоа значи дека уште ке ти растат?

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Големината на градите

Да

8. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Големината на градите

Вака имам 2 недели дури да ми дојди, а градите ме болат како да имам камења и ми тежат, а не гледам никаков напредок, а малечки ми се :(
    Вистина болката во градите е надеж? :/

9. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
    Големината на градите

Кај секоја девојка е индивидуално.Меѓутоа велиш дека за две недели треба да добиеш,па можеби со во овулација и затоа те болат.Често болат тој период и со чувство на тежина.Искрено мене кога ми растеа често ме болеа,а имам големи гради,мада што мислам дека се е индивидуално,може ти растат а може од самиот циклус да те болат. 8)

10. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
    Големината на градите

Да да може да ти се појават стрии,а за да превенираш да не ти се појават во тој период додека сакаш да слабееш мачкај ги со павловичева бидејќи е помрсна и на самата кожа му дава еластичност или со некое помрсно млеко за тело,мада јас мислам дека со павловичевата ќе имаш поубав ефект.

11. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Големината на градите

Каде можам да ги најдам семките од лен ? :)

12. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Големината на градите

Во поголеми маркети..Веро Тинекс, таму каде што има нутриционистичка храна :)

13. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Големината на градите

Ленено семе има во скоро сите продавници, ама не знам зошто мислите дека од тоа растат градите :^) Поскоро зголемена влакнатост ќе заработите. Влијае таму на хормони ама чуда со градите не може да направи, повеќе штета само |(

14. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Големината на градите

Малечки ми се, треба уште да растат со оглед на тоа дека сеуште немам добиено :worried: :lol:

15. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Големината на градите

Кога му приоѓаш на некој му приоѓаш со насмевката, харизмата, погледот, а не задник или гради. Можеш да имаш совршени пропорции и облини, но да немаш самодоверба. Со ваквите ставови им дозволувате на дечките да ве гледаат во гради наместо во очи и да ве перцеприаат само како месо, а не како личности. Малку повеќе самопочит!

На lasthope и i-v-a-n-4-e им се допаѓа ова.
  16. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Големината на градите

Во тек сум на слабеење значи почнав помалку да јадам, го исфрлив лебот, не ми треба мн да ослабнам, стомакот само.. Е сега ме интересира што да направам за да го спречам намалувањето на градите?

17. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Големината на градите

Некаде прочитав дека при диета не се намалува големната на градите и дека не се зголемуваат,не сакам да ти давам лажна надеж,и незнам колку е точно,а и да ти се намалат не е мн голем проблем,ке си носиш пу-шап и готово.. :)

18. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Големината на градите

Па не знам, не би рекла дека не се намалуваат, не од мое искуство, туку од искуството на другите..
    А ова со пуш апов беше баш утешно, не го сакам ич, се надевам нема да има потреба да го носам хххх

19. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Големината на градите

Јас порано си бев така дебелка и ослабев,ама не ми се намали големината на градите,туку формата и поинкви ми се,нема голема разлика,не ми се нешто намелени....... :D

На Em4e711 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Големината на градите

sakam da prasham kako da ja odredam goleminata na gradite za da znam koj broj gradnik tochno nosam.sekoj mesec koga kupuvam gradnik zimam ili 75 ili 80 no dali e vistinskiot toa nz.nekogash mi izlgeda gradnikot deka mi e mal a nekogash golem.mozhebi koga tezhinata mi varira vi se menuva i brojot na gradnikot.ve molam za pomosh kako do pravilen gradnik??