Големината на градите Мали ми сеее сакам поголеми , цврсти и подигнати ,во прва прилика си ставам силикони
Како на Кети Перии, отворете нејзини слики и разгледајте... Убавини ! Иначе мислам дека и моиве ќе пораснат, мали се уште, ама не до толку многу.
Е баш вакви се за мене најубави. Не се џиновски и не висат, а имаат преубава форма и повеќе од солидна големина.
Големината на градите Си ги сакам многу, таман ми се, ама сега се здебелив едно 6 кила и тие ми се поголеми, па сакам да си ги вратам во старата големина. Што мислите ако ослабам едно 8 килограми дали може да ми се направат стрии од тоа што и градите ќе се намалат и како би го спречила тоа?
Големината на градите градите ми се средна големина си ги сакам убави ми се, но би можело да бидат и малку по големки
Големината на градите Ако кога ке ги допреш градите и те болат дали тоа значи дека уште ке ти растат?
Големината на градите Вака имам 2 недели дури да ми дојди, а градите ме болат како да имам камења и ми тежат, а не гледам никаков напредок, а малечки ми се Вистина болката во градите е надеж? :/
Големината на градите Кај секоја девојка е индивидуално.Меѓутоа велиш дека за две недели треба да добиеш,па можеби со во овулација и затоа те болат.Често болат тој период и со чувство на тежина.Искрено мене кога ми растеа често ме болеа,а имам големи гради,мада што мислам дека се е индивидуално,може ти растат а може од самиот циклус да те болат.
Големината на градите Да да може да ти се појават стрии,а за да превенираш да не ти се појават во тој период додека сакаш да слабееш мачкај ги со павловичева бидејќи е помрсна и на самата кожа му дава еластичност или со некое помрсно млеко за тело,мада јас мислам дека со павловичевата ќе имаш поубав ефект.
Големината на градите Ленено семе има во скоро сите продавници, ама не знам зошто мислите дека од тоа растат градите Поскоро зголемена влакнатост ќе заработите. Влијае таму на хормони ама чуда со градите не може да направи, повеќе штета само
Големината на градите Кога му приоѓаш на некој му приоѓаш со насмевката, харизмата, погледот, а не задник или гради. Можеш да имаш совршени пропорции и облини, но да немаш самодоверба. Со ваквите ставови им дозволувате на дечките да ве гледаат во гради наместо во очи и да ве перцеприаат само како месо, а не како личности. Малку повеќе самопочит!
Големината на градите Во тек сум на слабеење значи почнав помалку да јадам, го исфрлив лебот, не ми треба мн да ослабнам, стомакот само.. Е сега ме интересира што да направам за да го спречам намалувањето на градите?
Големината на градите Некаде прочитав дека при диета не се намалува големната на градите и дека не се зголемуваат,не сакам да ти давам лажна надеж,и незнам колку е точно,а и да ти се намалат не е мн голем проблем,ке си носиш пу-шап и готово..
Големината на градите Па не знам, не би рекла дека не се намалуваат, не од мое искуство, туку од искуството на другите.. А ова со пуш апов беше баш утешно, не го сакам ич, се надевам нема да има потреба да го носам хххх
Големината на градите Јас порано си бев така дебелка и ослабев,ама не ми се намали големината на градите,туку формата и поинкви ми се,нема голема разлика,не ми се нешто намелени.......
Големината на градите sakam da prasham kako da ja odredam goleminata na gradite za da znam koj broj gradnik tochno nosam.sekoj mesec koga kupuvam gradnik zimam ili 75 ili 80 no dali e vistinskiot toa nz.nekogash mi izlgeda gradnikot deka mi e mal a nekogash golem.mozhebi koga tezhinata mi varira vi se menuva i brojot na gradnikot.ve molam za pomosh kako do pravilen gradnik??